4. desember 2007

Byhelg

På fredag vendte Sylvelin og Mandy Lou nesen mot byen for å møte Mare. De var alle tre klare for en spennende byhelg. Det var kjempekoselig å treffe Mare igjen. Både fredagskvelden og lørdagen ble brukt til shopping og en del spising. Sylvelin tømte tidlig lommeboka si. Mandy Lou fant en del ting til seg selv. Men det ble dårlig med julegaver. Hun kjøpte en...

Lørdag kveld ble det tur på kino. Valget falt på "Mordet av Jesse James av den feige Robert Ford". En interessant og til tider ganske humoristisk film med mange gode karakterer. Filmen inneholdt en god del skyting og høye smell. Etter at damene var tilbake på hotellet, hørtes enda flere smell, og Mandy Lou lurte nesten på om det var vill vest i hotellresepsjonen. Men det viste seg å bare være et gedigent og lekkert fyrverkeri lenger borti byen.

Søndag regnet det. Dermed fristet det ikke med noen byvandring. Etter frokost var det avslapping på rommet før bussene skulle gå i hver sin retning.

Diamantene hadde vært hjemme i fjellsiden. Alene hjemme for aller første gang. Men de hadde jo hverandre. Og de fikk besøk av Hanalulu og mamsen til Mandy Lou to ganger om dagen. Det virket som de hadde brukt mesteparten av tida til å sove. Mandy Lou så i alle fall ingen antydning til forsøk på ommøblering i heimen. :)

Gjensynsgleden var stor søndag ettermiddag. Rødpusen satt like innenfor døra, og han gikk i hælene på Mandy Lou og mjaua mens hun slo på lys, skifta klær og svinsa rundt og gjorde diverse andre småting. Og pusen var oppe på fanget allerede før hun hadde satt seg ned. Etterhvert kom også Blåpusen. Resten av kvelden gikk med til kattekos og det å nyte at man var hjemme hos seg selv igjen. Midt på natta vekket Blåpusen Mandy Lou og ville ha enda mer kos. Litt kjedelig å måtte dra fra dem igjen allerede neste morgen. Men da var det jo ikke for så mange timene.

Det var altså aller første gangen at diamantene var hjemme alene over lengre tid. Over to døgn. Men det så ikke ut til å være noen problemer med den saken. Sikkert verst for Mandy Lou, for hun savna dem jo masse inne i byen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar