24. desember 2007

Endelig ferdig!

Kl 0.47 ble siste sting på nisseløperen sydd. Og julegaven kunne dampes og pakkes inn. Det gjenstår å se om mottakeren blir noe særlig imponert over broderiet da. Det var absolutt ikke noen god ide å ta en måneds pause etter at Mandy Lou var så godt i gang med løperen i midten av november. Dermed har hun vært nødt til å stå på til den store gullmedaljen denne siste uka. Trodde nesten ikke det skulle bli en endskap på nekene. De var mye mer tidkrevende enn de så ut for. Sikkert også fordi resten av broderiet gikk veldig fort. Etter nekene var det en del attersting som måtte gjøres.
Mandy Lou har nå ikke bare sittet med brodering i ettermiddag/kveld/natt. Hun har også fått laga desserten til julaften, baka en haug med kjeks og ei kake. Heldigvis var ikke diamantene så interessert i baking og matlaging. De var desto mer hjelpsomme med brodering og innpakking. Det virker som de har en forkjærlighet for pakkebånd. Hmmm...
Og nå kan altså julefreden senke seg i fjellsiden. Bare diamantene blir ferdige med å tyne hverandre nå. Lekeslåssing midt på natta, hørt sånt!

3 kommentarer:

 1. Så flink du er! Den ble veldig søt, og jeg er sikker på at mottakeren blir veldig glad :0)

  God jul!

  SvarSlett
 2. Jo, det er en søt nisse. Hun blir nok glad tenker jeg. :)

  God jul til deg også!

  SvarSlett
 3. Hvis ikke mottaker blir glad for den løperen der, så kan vedkommende bare ha det så godt. Nydelig motiv, og søt nisse som en bare må bli glad i!

  SvarSlett