28. desember 2007

Julestemning


Disse lyktene som egentlig er røde med gulldekor fikk Mandy Lou i julegave av en kjær venninne. De lyser kjempefint opp i stuen.


Her inspiserer diamantene Mandy Lous juledekorasjon. Etter denne grundige inspeksjonsrunden måtte planten flyttes opp på kjøleskapet. Der nåes den ikke av ivrige små engler. :)

Det har vært ei koselig jul i fjellsiden. Mandy Lou feira julaften med hele familien tilstede og det bugnet av pakker under treet i år som det gjør alle år. Mange av dem var til Mandy Lou denne gangen også. Første og andre juledag var det familieselskaper slik tradisjonen er. I går var tantejentene på besøk, men i dag har det vært full avslappings. Kattene begynner akkurat å komme til seg selv igjen etter å ha ligget krølla sammen i hvert sitt sofahjørnet de siste 7-8 timene. Snakk om godt sovehjerte!


3 kommentarer:

 1. Godt nytt år til både to- og firbente der oppe i fjellsiden, mjau!

  SvarSlett
 2. Nydelig lys du hadde der, og nydelig bilde. Høres ut som du har hatt ei kjempefin jul. Ønsker deg Et Godt Nytt År og håper vi vil holde den gode kontakten vi har i det nye året også. Stor klem fra Tufsehuldra
  http://www.kaffelattetakk.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Å, så koselig med nyttårshilsener!
  Godt nyttår til dere to også Megameow og Huldra! :)

  SvarSlett