20. desember 2007

Absolutt alle gaver i hus!

Det ble en aldri så liten bakerunde seint i går kveld. Dessverre utviklet kaken seg til et unikt produkt med hull inni. Og ved kanten av dette hullet var det et tynt lag med deig som ikke var helt stekt. Mandy Lou skjønner ikke hva som har skjedd annet enn at hun kanskje putta litt for mange godsaker i den. En kan jo se litt positivt på det også. Ikke noe å servere gjestene, men desto større glede for Mandy Lou som kan spise hele kaka alene. Nå er dette ei kake som er delt opp og putta i fryseren, så hun skal altså ikke spise alt på en gang.

I dag ordna det seg med pakke broren også. Og noe ekstra til diamantene. Nå gjenstår det bare å pakke inn de siste julegavene. På juleløperen er det stort sett det siste neket igjen. Så den blir ferdig. Jippii!!

Ellers er det 6-7 varmegrader og lite som minner om jul utenfor veggene.....

2 kommentarer:

  1. Kniiiis. Synd du ikke foreviget ditt unike produkt med hull inni. Det skulle vært medg en sann fornøyelse å sett den kaka. Jeg kan sitte her å le stort for jeg er nemlig elendig når vi snakker om kakebaking altså så det er sagt. Håper ellers du får en fin jul.....Klem fra din venninne Tufsehuldra

    SvarSlett
  2. Ja, skulle nå likt å se dine kaker også. He he! Klemmm!!!

    SvarSlett