19. desember 2007

Jul på gang!Dette skal forestille lysene oppe i fjellsiden der Mandy Lou bor. Siden det ikke er annet enn lysene som synes, så må man bruke fantasien for å se for seg fjellsiden. :) Hver søndag i advent pluss julaften og nyttårsaften lyses fjellsiden opp av rundt 100 oljelamper. Det er et utrolig vakkert syn som har gledet Mandy Lou og medborgerne hennes i mange år nå.


I dag har Mandy Lou fått kjøpt de siste julegavene. Eller rettere sagt noen av de siste, for broren har hun igjen. Broren som ble født presis ei uke før jul et år. Som allerede har fått en gave denne uka. Mandy Lou har vært innom mange mer eller mindre dårlige ideer om hva broren skal få til jul. Men ingen av dem gikk gjennom kontrollen. Hjælp!!


Ellers jobbes det hver ledige stund med dette prosjektet. Vil det komme til å ligge pent innpakka under treet på julaften tro? Mandy Lou velger å være optimistisk. Det er enda mange dager igjen til jul. Eller?

Mandy Lou kjenner også at hun har litt lyst til å bake. Men kanskje bare litt. Og kanskje ikke i kveld. Kanskje i morra kveld? Eller kanskje i overmorgen eller kvelden etter det..... Ingrediensene ligger klare, så det er ikke det det står på.Mandy Lou synes desember er ei veldig koselig tid selv om man kan bli litt frustrert de siste dagene før selveste julekvelden. Men hun slipper de helt store strabasene da. Det er ikke hun som skal servere julemiddag til hele familien fra 10 til 92 år. Hun tropper hjem til mamma og pappa på julekvelden med gaver og dessert og bare nyter å være sammen med sine kjære.


4 kommentarer:

  1. Ut i fra ingrediensene, ser det ut til å skulle bli ei spennende kake!

    SvarSlett
  2. Ikke alle i samme kaka. Men paranøtter, sjokolade og coctailbær er bare himmelsk sammen.

    SvarSlett
  3. Så storforlangende vi var da. ;) Men sender den på mail nå straks.

    SvarSlett