25. november 2007

Lyst til å skrive....

Fikk bare lyst til å skrive, men vet ikke hva. Kanskje det kommer etterhvert. Veldig lenge siden siste oppdatering. For øyeblikket er det opphold mellom regn og snøskurene. Mandy Lou måtte se to ganger ut av vinduet for å være sikker på at det var sant. Men det er det enn så lenge.

Snart begynner mørket å senke seg over fjellsiden. Det er korte dager for tida. Men Mandy Lou har ikke noe imot mørket. Det er jo ingen vits med lange lyse dager når det er vinter og drittvær. De mørke kveldene går med til litt av hvert, og broderiet er aldri langt unna. Etter ganske nøyaktig presis to måneder var kattebildene til Mandy Lou ferdige. På farsdagen strevde hun i timevis med å få til de 12 franske knutene som skulle være i kattefjesene. Noe så innvikla! Mandy Lou leste flere forklaringer og så på bilder, men fikk ikke til en dritt. Inntil hun skjønte at hun måtte snu nåla. Dermed kom framgangsmåten klinkende klart for henne. Likevel var det ikke lett, da tråden måtte holdes stramt slik at knuten kom på rett plass. Siste hånd på verket var å sy på alle de gullfarga og røde perlene. Det var enkelt og greit men ulidelig kjedelig. Dessverre har ikke kattene kommet i glass og ramme enda. Så bilde i bloggen må vente. Neste kveld var Mandy Lou klar for nytt broderi. En mulig julegave hvis hun nå bare rekke de siste 55% av det før jul. Det er jo litt andre ting som skal gjøres før julen setter inn også.

Nå roper diamantene på mamman sin. Da får det bli med denne lille oppdateringen. Man kan ikke la gullungene vente for lenge før man føyer dem i alt de vil. :)

4 kommentarer:

 1. Et innlegg kan blir veldig lesbart når man bare "har lyst til å skrive" også. ;O) Koselig innlegg. Jeg som ikke engang viste hva franske knuter var enda jeg har brodert masse. Hummm.

  SvarSlett
 2. Hehe, nei man kan ikke la pusene vente for lenge når det er noe de vil:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se kattene ferdig innramma :-)

  SvarSlett
 4. Koselig å kikke innom her. Nå har jeg endelig fått oppdatert jeg også :0)

  SvarSlett