21. mars 2007

Shoppa

Mandy Lou har shoppa. Og bæreposene var ikke få da hun kom hjem. Sliten ble hun både i beina og hodet etter mandagens heldagsshopping. Men kunne gjerne tatt turen til byen igjen i morra. :)

Nå har det seg sånn at hun bare må vise fram noen av de tingene hun kjøpte. Hadde tydeligvis en rosa dag.Både lyset, fatet og løperen måtte hun bare ha med seg hjem. Og de to fine krukkene kunne hun heller ikke la være å kjøpe.
Et lekkert solspill for å henge i vinduet. Men hvor lenge får det henge der. Mandy Lous lille blå diamant oppdaget det med en gang hun prøvehengte det opp. Han trodde helt klart det var en katteleke. Kan nok hende at Mandy Lou må krype til korset og finne et høyere sted å henge disse glassbitene der ingen katter når opp.Ellers var det ikke mulig å gå fra alle disse fine stickersene. Og nå kribler det i fingrene etter å pynte et brev eller to med dem. Hmmm.... De gikk visst i rosa og lilla disse stickersene også.
Klær var vel det Mandy Lou egentlig hadde tenkt å kjøpe, og hun kom da over noen topper. Klærne måtte selvsagt inspiseres av blåpusen, og det virka som de ble godkjent.6 kommentarer:

 1. Mjau, søte blå-pusen som snuser på de nyinnkjøpte tingene dine! Jeg shoppa rimelig bra her en dag, jeg også, to par sko, en Ekelund løper, øredobber, noe dill til å henge på nøkleknippet, billetter til en baseball-kamp i juni, makeup....

  SvarSlett
 2. Ja du, shopping er noe som lyser opp hverdagen. Og kattene ser jo straks om man har noe nytt i huset. Alt sånt må undersøkes nøye. :)

  SvarSlett
 3. Fine ting har du kjøpt! Du liker sikkert den fargen? HA HA Ja, ja, det vet jeg jo! ;-)

  SvarSlett
 4. Hi hi! Regner med du oppdaga at jeg hadde en forkjærlighet for rosa og lilla ja. :)

  SvarSlett
 5. Den glassuroen var jo bare SÅ nydelig! Hvor fikk du tak i den?

  SvarSlett
 6. Oi, fikk nesten jernteppe her. Men det var visst på Black & White på City Syd. De hadde mange fine sånne der.

  SvarSlett