7. mars 2007

Nattlige aktiviteter

Natta ble litt oppdelt i fjellsiden hos Mandy Lou. Klokka to våkna hun av rare smattelyder ved senga. Det viste seg å være den røde diamanten som stod på gulvet og smatta med tunga si. Da Mandy Lou fikk opp øynene så hun også at han var litt våt bak. Heldigvis avtok smattinga etterhvert. Det var ingen god lyd å høre på. Inne på badet var det våtbæsj både i doen og utenfor. Og oppkast på gulvet. Det så ut som Sheba kyllingbryst. Diamantene fikk en liten boks på deling i 4-5 tida. Veldig rart den ikke var fordøyd etter så lang tid. Ble jo ikke så lett å bare legge seg å sove, så alle tre endte opp innpå stua. Den røde diamanten brukte fanget til Mandy Lou som underlag ei stund. Lå og slo med halen. Men så roa halen seg ned også og han gikk over til kattekurven og la seg.

Etter en time og et sudoko tenkte Mandy Lou at nå gikk det bra med pusen, så hun tusla i seng igjen. Tok med seg den blå diamanten som visstnok led litt av mangel på oppmerksomhet. Men tida var tydeligvis ikke kommet for den lille rakkeren. Etter å ha ligget ei stund og hørt på klirring måtte Mandy Lou opp å sjekke. Da hadde han revet ned en vase fra kjøkkenvinduet som inneholdt en orkidegrein han hadde knekt for en stund siden. Vannet ble tørka opp og vasen satt bort. Deretter ble katten på nytt tatt med uti senga. Men han var enda ikke klar den gutten. Klirr klirr. Og opp igjen! Da hadde han funnet en annen vase i vinduskarmen som inneholdt en bambusstokk. Denne hadde han forflytta fra karmen og ned på benken uten at den hadde velta. Hell i uhell det. Også denne vasen ble satt på plass igjen og katten tatt med på nytt. Etter dette ble det stille i huset.

Da Mandy Lou våkna klokka 7 med den blå diamanten ved sin side lurte hun jo veldig på hvordan det gikk med den røde diamanten. Han lå faktisk og sov oppå klesskapet. Han kom ikke ned heller, men så bare opplagt ut. Så da er han forhåpentligvis i fin form igjen nå. Litt spent er Mandy Lou selvsagt når hun sitter på jobb. Muligens litt trøtt i dag. Hmmm....

I går kveld var Mandy Lou og Sylvelin fullstendig hekta på karaoke og sang i vildens sky før Mandy Lou måtte bryte opp og dra på styremøte. I kveld er det årsmøte i en annen forening. Med middag til og med! Nam nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar