12. mars 2007

Ei helg forbi

Bare noen ord en mandag morgen. Det var ei helg som fløy forbi igjen. Mandy Lou har besøkt mormora si hele to ganger. Og sammen med Sylvelin har hun sunget karaoke, sett film og hatt det kjempegøy. I går kveld fikk hun besøk av et par av småjentene også før resten av kvelden ble viet til seks episoder av serier som lå på dvd opptakeren. Innimellom alt dette har hun jaggu skrevet brev så blekket spruta. Men rakk ikke mer enn 26 sider på A4 Diddlark før mandagsmorgenen var der og jobben venta. Brevet skal gjøres ferdig i kveld. Kanskje mottakeren leser dette??

3 kommentarer:

 1. Mjauer birmaene dine mye? Jeg har inntrykk av at det er en rase som ikke sier så mye. Men MAAALE, det kan de nok:)

  SvarSlett
 2. De både mjauer og maler. :) Synes de "snakker" ganske mye, men de er jo ikke av de mest snakkesalige rasene. Det er skjønne og herlige katter, så du jeg vil på det varmeste anbefale den rasen.

  SvarSlett
 3. Ja, altså, første gang jeg så en birma holdt jeg omtrent på å drite på meg av ren katteglede - det var den peneste, kuleste katt jeg noengang hadde sett! Det var noen som gikk tur med den ute, i bånd, og jeg bare: åhhh, hva slags katt er det? hæ, har aldri hørt om den rasen før jeg! Så søøøt, kan jeg klappe den?
  Det fikk jeg lov til. Fine, myke pelsen. Jeg er veldig glad i colourpoint/maskede katter generelt, og spesielt brunmasket. Og så elsker jeg snakkesalige puser! Men det tror jeg du har skjønt allerede:)

  SvarSlett