8. mars 2007

Faren over

Mandy Lou kjente det kribla litt i magen da hun kom hjem til fjellsiden og låste seg inn i går. Veldig spent på hvordan det gikk med den lille røde diamanten. Ingen katter møtte opp innenfor døra, men den blå diamanten ble lokalisert ganske fort sovende i godstolen på stua. Så startet jakten på storebror. Han var ikke å se på stua og ikke på kjøkkenet. Deretter ble kontoret, soverommet og badet sjekket uten å finne han. Kontoret ble også undersøkt en ekstra gang før turen gikk tilbake til stua. Hvor i huleste var katten? Den svarte jo ikke heller når Mandy Lou ropte. Vel, da hun løfta blikket litt fikk hun se det lå en søvnig en og så ned på henne oppe på et av skapene på stua. Hadde jo vært der hele tida han og sikkert hatt det artig med å se at mennesket hans gikk og ropte og lette.

Men pusen var ikke i form i går. Det var helt sikkert. Han ville bare ligge og slappe av. Prøvde å gi han mat, men han tok bare noen få biter. Drakk noen slurker vann. Stakkar liten vennen til Mandy Lou!

Det var tydeligvis skjedd en forbedring i dag, for det var den røde som var mest ivrig på å få Mandy Lou ut av senga på morgenen. Han ville ha mat! Så han både spiste og drakk. Takk og pris for det. Det var jo også mye mer fart på han. Han hadde bæsja litt brunt vann i løpet av natta, men forhåpentligvis var det siste rest. Måtte til med en rompevask også på morrakvisten. Så ble det tid til en liten kos på fanget før Mandy Lou måtte dra på jobb. Han er nok ganske sikkert 100% sitt gode gamle jeg igjen i ettermiddag. Men en kan jo lure på hva det var som utløste dette.

Den blå diamanten har nok merka godt at kameraten ikke var i form. Han gikk ofte bort til han og la seg ved siden av kurven eller andre steder hvor storebror lå. Han har også henta fram masse leker som ikke har vært framme på ei stund. De har nok ligget lagra under sofaen. Det kan vel hende han ville få storebror med å leke. Eller at han måtte finne på noe å leke med selv siden storebroren var så kjedelig.

2 kommentarer:

  1. Mjau! Fortsatt god bedring til røde pusen!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Nå er han i god form og aktiv som vanlig. Og han skal aldri bli syk igjen. ;)

    SvarSlett