10. mai 2009

Farvel til Trollfjord

Da Trollfjord gikk fra Bodø på ettermiddagen 2 mai hadde været forandra seg. Det var masse tåke over havet og alle fjellene var kutta av midt på slik at kun nederste del vistes. Det var litt skuffende for damene som hadde gledet seg til å se Lofoten stige fram. Nå er jo landskapet vakkert med litt tåke og dis rundt også, men det hadde selvsagt ikke behøvd å være sånn akkurat denne dagen.


Det var ikke mye man kunne se av Stamsund fra Hurtigruta. Men den store steinen midt på kaiområdet så ganske spennende ut.

Inne i Trollfjord hadde man skikkelig panoramautsikt selv om det var for kaldt til å være ute på dekk.

MS Trollfjord er forresten en ekte trønder og bygd i 2002 på Fosen Mek i Rissa. Båten har plass til 822 passasjerer. Her er det både restaurant, cafe og barer. I tillegg en ganske utfyllende souvenirbutikk.Heisen var flittig i bruk under hele turen.

I Svolvær var det tid for å ta farvel med Trollfjord. Litt vemodig var det å se at den la fra kai uten Mandy Lou og mamman. Men turen ga slik mersmak at det nok ikke skal bli lenge før neste runde med Hurtigruta.

Her kan du lese mer om Trollfjord og se hvor den befinner seg akkurat nå.

3 kommentarer:

 1. Spennende å få se hele turen i bloggen din! :) Ja, sikkert synd at det var så tåkete da dere kom inn i Lofotens rike.. selv om også tåke ER vakkert..
  Jeg klikket bildene større, og det ga nesten en følelse av å være med! Tror nesten jeg hadde blitt litt "svimmel" i den store, høye båten/skipet! Riktig flott virker den også! Skjønner godt at det frister til gjenopptakelse! :)

  SvarSlett
 2. Hej kære søde Tove

  Ih hvor er det da nogle smukke og meget skønne billeder fra din dejlige tur til nord Norge og Lofoten...
  Åh hvor er der smukt i dit land min ven:-)

  SvarSlett
 3. Åh glemte at skrive at det var hilsen Vibe i Danmark, men kunne du måske gætte:-)

  SvarSlett