24. august 2008

Skjemme bort Mandy Lou dagen

I går var det den store "skjemme bort Mandy Lou dagen". Dermed hadde Mandy Lou det som plommen i egget fra morgen til kveld. Det strømmet på med gratulasjoner via sms, telefoner og mail. Kjempekoselig å bli husket på den måten. Fine kort og gaver kom også i posten. På ettermiddagen var det kakeselskap med enda flere gratulasjoner og gaver. Men med tanke på alle kakestykkene som ble igjen så ligger det nok an for et kjempestort etterlag. :)

Denne morsomme boka kom fra Fred. Mandy Lou har prøvd å se for seg diamantene i samme avslappende stillinger som vist i boka, men det er vel en grunn for at boka inneholder tegninger og ikke virkelige fotografier av katter som blir massert. :)

Neste bilde viser to som slapper av etter en dag med huset fullt av folk. Og det uten først å ha blitt massert.

Her er et par av de fine og morsomme kortene som kom i posten.

Kort og klistremerer!!


Nydelig brevpapir og klistremerker fra ei kjempegod venninne. Gaven inneholdt også adresselabels. Nemlig disse utrolig søte kattelabelsene.Noen av gjestene hadde med planter. Legg merke til at de begge er i Mandy Lous yndlingsfarger.


Ellers vanket det både penger og gavekort på den store dagen. Mandy Lou sender en varm takk til alle som tenkte på henne og skjemte henne bort i går.


7 kommentarer:

 1. Vel, la meg iallefall være den første her til å gratulere deg med vel overstått!!!

  Rasmus og Ippi hilser også;)

  SvarSlett
 2. Takk for det! :) Diamantene og jeg hilser tilbake til deg og dine.

  SvarSlett
 3. Å NEI! Farsken at jeg skulle glemme det i går da jeg mistet min internett og oppi alt styret. Gratulerer så mye med vel overstått. Håper du fikk en fin dag. Den boka der ser jo ganske kuul ut. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Oj, har du hatt bursdag? Gratulerer på etterskudd fra meg og Morse og Shelly!

  SvarSlett
 5. Takker for gratulasjonene på etterskudd også. Bare artig det. ;)

  SvarSlett
 6. Oj, her har jeg gått glipp av noe, gratulerer så masse på etterskudd!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen som var! Og så mye fint du fikk da :-) Den massasjeboka ja... Lurer virkelig på hvilke katter forfatteren av denne boka har - haha.

  SvarSlett