11. august 2008

Kattebursdag

Verdens søteste pusekatt fyller tre år i dag. Gratulerer!!!! :)


I dag er det tre år siden Blåpusen til Mandy Lou kom til verden langt oppe mot nord. Mandy Lou fulgte med han fra han ble født, men hun hadde ingen anelse da om at det skulle bli gutten hennes. Men etter som tiden gikk ble det mer og mer klart at verdens søteste katt skulle ende opp i fjellsiden hos Mandy Lou og verdens vakreste katt nemlig Rødpusen.

Det har ikke blitt kake med tre lys på bursdagen, men noen andre godbiter vanket det da. Og etterpå måtte man ut og kose seg på verandaen. Rødpusen sitter her og tenker at "hvis jeg kunne fly..... ååååå". Han prøvde å fange en øyenstikker. Han hadde den nesten, men den kom seg løs og fløy langt opp i luften. Rødpus ble sittende å se lenge etter den. Spennende lyd lagde den jo også.

Blåpusen med sine bedårende øyne satt og fulgte med. Så ville han gjerne smake litt på leveggen som bildet litt lenger opp viser.

Mandy Lou har hatt problemer med bloggen de siste dagene. Det har ikke vært mulig å komme innpå verken hennes eller andre hos Blogspot. Bare for noen minutter siden var det også umulig. Men så plutselig fant Rosa ut at hun skulle være grei og viste vei inn i bloggverdenen igjen. Og det bør hun helst fortsette med. Mandy Lou burde vel tenkt seg om før hun kjøpte en rosa (ekstremblond) laptop.....

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen blåpusen! Tenkt at det er tre år siden du ble født, helt utrolig som tiden går.

  SvarSlett
 2. Nydelige pusen. Gratulerer til han. Nydelig bilde av han også.

  SvarSlett
 3. Blåpus takker og bukker for gratulasjonene. ;)
  Dessverre kom vi ikke innpå bloggen igjen i går kveld. Uhu!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen til en søt og fluffy pusekatt, på etterskudd, da... Mjau!

  SvarSlett
 5. 3 år? Du tuller! Er det virkelig så lenge siden han ble født? Syns det var i "går" jeg :rødme: Men han har blitt en stor og staselig pus!

  SvarSlett
 6. Ja, det er fælt som tida går. Han var på en måte nesten starten til Solstorm's. Og det har blitt mange etter han. :)

  SvarSlett