7. september 2008

September er her!


September er kommet til fjellsiden med fine dager og lav sol. Se bare her hvordan naboen stjeler Mandy Lous kjære sol med sin egen private skog.


Ute kan man gjøre både det ene og det andre. Hagearbeid er jo vel og bra. Men lesing er nå en veldig avslappende aktivitet da.


Ellers blir det litt brodering. Man har jo så godt lys ute. Dette broderiet ble så smått påbegynt i februar. Det går ikke så veldig fort framover. Men noen sting har det blitt.

Diamantene vil jo også gjerne være ute om dagene. Rødpusen har oppdaget at det finnes noe som kalles øyenstikkere. Disse rare fuglene med underlig lyd som flyr omkring i fjellsiden. Her forleden klarte han å fange sitt første eksemplar av den sorten. Og da var de ikke lite stolte Rødpus og Mandy Lou der de beundret fangsten. Ikke var det mye liv i byttet heller da de forlot åstedet etter en god stund.

Blåpus er stadig like interessert i småfuglene og sitter tålmodig og venter på dem. I dag hadde han nesten en i klørne igjen. Men bare nesten...

Etter slike dager med jakting av øyenstikkere og fugler er det jaggu godt å slappe av på sofaen.1 kommentar:

  1. Hadde jeg vært deg hadde jeg en mørk og stormfull natt sagd ned hele treet. Det ser ut som blåpusen får god mat hos matmor. Hehe

    SvarSlett