11. juni 2008

Tagging

Nå har Frøken Fryd vært på ferde med tagginga si igjen. :) Denne gang gikk det ut på å svare på en del spørsmål.

1 - Hva gjorde Mandy Lou for ti år siden? Vel, det var nok i 1998 hun flytta inn der hun nå bor. Noe annet spesielt som skjedde det året var det vel ikke.

2 - Fem ting på "å-gjøre-lista" for i dag. Siden klokka allerede er over 22, så har ikke Mandy Lou så mange flere gjøremål. Hun vil skrive ferdig dette innlegget, snakke med Frøken Fryd, kose med de to diamantene, kanskje koke fisk til dem hvis den tiner. Nei, det var ikke stort på den lista for dagen i dag.

3 - Snacks som Mandy Lou liker er sjokolade, potetchips, vaniljeis med sjokoladebiter og peanøtter, vaniljesaus med og uten jordbær og spekekjøtt. :)

4 - Ting Mandy Lou ville gjøre hvis hun var milliardær. Aller først skulle hun ha kjøpt en ny laptop til pappan sin. Han strever sånn med den han har. Deretter skulle drømmehuset bygges for så å ansette hushjelp, vaktmester/gartner og en kokk som bare lagde sunn mat. Mandy Lou ville kun gått på jobb når hun hadde lyst slik at hun heller fikk tid til hobbyer og fritidsaktiviteter. Et helikopter ville nok blitt innkjøpt slik at hun kunne komme seg fort fra sted til sted. Så skulle alle i familien fått seg en god slump med penger. Og litt kunne også doneres til hjemløse katter og andre frivillige organisasjoner.

5 - Steder Mandy Lou har bodd. Hun har ikke vært så viden omkring egentlig. Men hun har bodd litt lenger nedi fjellsiden, og enda litt lenger ned, nesten nede ved sjøen. Så har hun bort litt bortenfor der igjen og så ei tid enda litt lenger bort.

Herved tagges alle som ikke har blitt tagga før. :)

Men da var visst tida kommet for å koke fisken siden den har blitt observert liggende til tining på kjøkkenbenken.....

2 kommentarer:

  1. Taggetaggetagge. Artig innlegg. Jeg måtte jo inn en tur og se hva du har skrevet.Keep ut the good work.

    SvarSlett
  2. Det er jo veldig artig det at det er noen som følger med i bloggen min. He he!

    SvarSlett