15. juni 2008

Litt historie

Mandy Lou kan ikk beskyldes for å prioritere blogging foran alt annet. Men i ny og ne dukker det jo opp et innlegg fra henne også. Denne gang en tidlig søndagsmorgen. Sola skinner fra skyfri himmel, og det lover veldig godt for dagen. Da får man vært en del ute. Men enn så lenge får diamantene holde seg innendørs. Diamantene har ellers hatt ei morsom natt. Mye som tyder på det siden nattkjolen til Mandy Lou lå på kjøkkengulvet rett foran kjøleskapet. Den hadde opprinnelig hengt over en stol på badet.

I går tok Mandy Lou med seg ei tante og et par jenter på en liten festival. Det ble en koselig dag. Her er bilde av et gammelt bakeri hvor de bakte kjempegode kanelsnurrer som damene satt på nettopp denne benken og kosa seg med. Det var også landhandel og bensinstasjon her, derav reklamen på veggen.

Disse bildene er tatt inne i landhandelen. Man kan ikke kjøpe noe her. Det er kun et museum. Men varene står i hyllene slik som de stod den dagen butikken stengte. Hit var det tanta til Mandy Lou gikk og forlangte kaffeforsterkning. Ikke lett for ei lita jente å huske at det het kaffeerstatning det hun skulle kjøpe for mor. :)


Ellers var det boder med håndverk hvor man kunne handle på festivalen. Mandy Lou kunne ikke unngå å handle seg noen farga glass. Igjen!! Det ble noen skåler denne gang. To for telys og to for sjokolade eller kanskje syltetøy. :)

Senere på ettermiddagen ble det mormor-besøk. Hun er jo alltid kjempeglad over å få besøk. Om to måneder er mormora 93 år. Det er litt av en alder!

Deretter lagde Sylvelin og venninna lasagne hos Mandy Lou. Den ble helt nydelig. Kvelden ble avslutta med allsang. Hihi!

Nå ligger diamantene tett sammen på sofaen. Klare for en morgenblund. Mandy Lou kjenner hun er klar for frokosten. Og Rosa er klar for å få lada batteriene sine.

4 kommentarer:

 1. For et flott sted og trivelig innlegg!
  ja, du skulle blogget litt oftere;)
  Klemz til diamantene

  SvarSlett
 2. Takk for det! Får prøve å gjøre det litt oftere nå framover. Men man trenger jo også litt inspirasjon. :)

  SvarSlett
 3. God kveld i stuen. Jeg forstår det slik at Rosa har vært litt uggen i aftens. Men det var da bra at det ordnet seg da. Koselige bilder. jeg vil gjerne ha et par av det du kjøpte også.

  SvarSlett
 4. Det så skikkelig koselig ut i den handelen. kaffe forsterkning hm... =)

  SvarSlett