6. april 2008

Morsom helg

Mandy Lou har hatt ei veldig morsom helg. Det ble god anledning til å få brukt lattermusklene. Helga starta med revy på fredagskvelden. Det var 10 klasse som satte opp egen revy for å tjene penger til skoletur. Sylvelin var med og spilte i revybandet. Toppers musikk! Gjengen på scenen var utrolig gode og morsomme så den fullsatte salen hadde en eneste stor latterkule. Etter revyen ble det en liten samling hjemme hos Mandy Lous foreldre, og midnatt var passert da hun kom seg hjem igjen.

Lørdag kveld var Mandy Lou ute med seks andre damer. Det ble en uforglemmelig kveld med nydelig mat, vin og latterkramper. Disse damene er bare så skrullete når de kommer sammen.

Da Mandy Lou kom hjem klokken to på natta slo hun på pcen i håp om at Armela skulle være online. Men den godeste Armela var nok langt inni drømmeland etter to dager med dykking på havets bunn. Så Mandy Lou valgte også å komme seg i seng. Hun trengte litt søvn etter at diamantene hadde hatt en god del aktiviteter for seg forrige natt.

Det ser ut til at den morsomme helga enda ikke er forbi. Her kommer Sylvelin inn døra, og hun er jo den ultimate humørsprederen. :)

1 kommentar:

  1. Hallo der. Hmmm...så du var online du klokken 02.00 på natta. Ja da var den godeste Armela langt inni drømmelandet etter mage opplevelser på dagen kan du tro. Men Armela ble nå veldig glad for at hun var etterlyst. :0) Så trivelig at du har hatt det fint i helgen. Klem fra Armela :0)

    SvarSlett