24. mars 2008

Påsketur

I går tok Mandy Lou turen opp på fjellet og besøkte sine foreldre på hytta. Tantejentene var også der. 18 kuldegrader hadde det vært i løpet av natta. Og flere minus var det fortsatt på dagen. Men sola skinte fra en knallblå himmel, så det var deilig å være ute ved hytta.

Mandy Lou fikk æren av å være dommer i en skikonkurranse med noen spesielle regler. Det skulle blant annet ikke brukes staver i løypa. Hanalulu vant med god margin. Her er de tre andre deltagerne knipset i det de knives om andreplassen. Det ble veldig likt på målstreken, men Sylvelin fikk ekstra påeng for en noe komisk stil.

Etterpå ble det grilling av pølser og kos i solveggen. Senere på dagen kom også broder'n tilbake fra jobb, og det ble god middag før Mandy Lou måtte vende nesen hjemover. Der ventet to sultne diamanter innenfor døra. Så ble det mating og kosing og deretter ei god natts søvn for alle tre.

Så er det siste påskedagen og tilbake til jobb igjen i morra. Synd at disse dagene skal gå så himla fort.

4 kommentarer:

 1. Ja, det er virkelig synd at påska skal gå så fort, især når man har vært som dette. Artige bilder. Ser ut som dere hadde det skikkelig artig på hytta.

  SvarSlett
 2. Jepp, det var morsomt på hytta. :)

  SvarSlett
 3. Idag var jeg og en venninne på tur i fjæra i nærheten av der du bor!

  Sol men kaldt;) Og ingen kattepuser å se;)

  SvarSlett
 4. Næmmen Gundam da! Var du i nærheten uten å si ifra!!

  SvarSlett