18. mars 2008

Katt! Katt! Katt!Lørdag var det tid for å ta en tur på katteutstilling igjen. Mandy Lou tok med seg Sylvelin og venninna hennes og satte seg på bussen til byen. Mandy Lou var en smule nervøs på forhånd for å ikke komme seg videre på rette bussen til utstillingshallen. Og deretter igjen komme seg av bussen på rett plass. Men etter at de gikk av bussen og fant igjen retningssansen sin gikk det greit å finne hallen med de nesten 300 kattene.

Det var så mye å se på og tida gikk kjempefort. Etter en rolig periode på ettermiddagen var det klart for panel, og i det det starta måtte damene løpe for å finne bussen hjem igjen. Noe så begrederlig! Men det ble nå en innholdsrik dag uansett. Det var kjempekoselig å møte igjen Sissel og få se Bissan få masse dommerskryt. Koselig var det også å på ny hilse på en broderende Ororina og hennes to abyssinere.

Her er noen bilder fra utstillinga:


En skikkelig staselig maine coon.
Sibirkatten Bissan poserer med dommeren.


Jenta til Ororina er slettes ikke fornøyd med det dommeren sier. Det ser man tydelig på dette uttrykket. :)En liten bengalpus med et fasinerende mønster.


Det var jo også mulig å få kjøpt forskjellige ting på utstillinga. Så Mandy Lou fant seg både det ene og det andre. Det beste var to glass og asjetter fra Rosina Wachtmeister.


9 kommentarer:

 1. Så artige bilder. Spesiellt artig med den katten på bildet nummer 4 fra øverst. Hvilken rase er det mon tro? Trodde begge de øverste bildene var av Bissan? De var så like. Du må bare sette inn flere bilder fra utstillingen. Dette var gøy. Klem fra venninna di Armela i nord.

  SvarSlett
 2. He he! Ikke så bevandra i de korthårete rasene, så jeg må nok bare innrømme at jeg ikke vet hva nr 4 er. Blush!
  Koselig å se at den kjære venninna mi har vært innom og sett på bildene. ;)

  SvarSlett
 3. Tøft bilde av Cosette ;-)

  Bissan er bare helt nydelig!

  Så hun solgte glass i "den" serien også ja... Bra jeg ikke studerte Rosian-produktene hennes alt for mye for da hadde jeg blitt blakk er jeg redd.

  PS. Bilde #4 er av en Bengalunge

  SvarSlett
 4. Koselig å treffe igjen deg og Sylvelin også :-D

  SvarSlett
 5. Ja, Cosette var veldig tøff på det bildet. Så det måtte jeg ha med i bloggen. :)
  Joda, det var både glass, kopper og fat i serien.
  Takk for bengal-opplysningen. Tenkte tanken, men turde ikke satse på at det var en sånn.

  SvarSlett
 6. Ååh, mjau! Katteutstillnger er gøy! Fy fader så kule de Rosina Wachtmeister greiene var!!!! Det eneste jeg har av henne er en liten figur og et lite bilde. Jeg hadde nok kjøpt ihvertfall de glassene, jeg og!

  SvarSlett
 7. He he! Rosina-tingene selges jo på nettet både i Norge og andre land. Så du kan sikkert få tak i dem du også. :) Måtte jo bare ha dem som var så fine.

  SvarSlett
 8. Jøss, selges disse tingene fortsatt!
  Da må jeg sjekke på nettet, har litt bedre råd nå enn på åttitallet da de var på topp;)

  Takk for tipset, eller bildene da;)

  SvarSlett
 9. Så koselig å se bilder fra utstillingen! Veldig koselig å treffe dere igjen :0)

  Rosian produktene kan kjøpes bl.a. på lva.no ;0)

  SvarSlett