2. august 2007

Speil på veggen der

Etter gjentatte høye nattlige bankelyder over et langt tidsrom, er Mandy Lou sikker på at hun har en poltergeist i hus. Bankingen pågår gjerne i 4-5 tida om natta og river Mandy Lou brått ut av skjønnhetssøvnen. Det rare er at det blir stille så fort hun slenger en fot ut av senga og ned på gulvet. Men om hun da bare blir sittende der med den ene foten på gulvet, starter gjerne bankinga på nytt. Men så stopper den igjen hvis hun tar noen skritt.

Bankelyden kommer fra et stort og gammelt speil som henger på veggen i gangen. Men det henger alltid stille når Mandy Lou kommer i nærheten av det. Så da plukker hun bare opp den lille blå katten fra gulvet og kryper til køys igjen. Etter noen minutter stillhet hender det ofte at poltergeisten starter på igjen. Den røde katten gløtter bort på Mandy Lou fra der han ligger. Og det er som han sier - "Du får gå og se du!"

Så er Mandy Lou ute på gulvet igjen uten å finne noen fornuftig grunn til bankelydene. Blåkatten sitter på gulvet, så hun tar han med tilbake til sengen for litt kos og maling. Etter 3-4 runder med poltergeist blir det vanligvis stille og fredelig resten av natta.

I natt skal Mandy Lou prøve å snike seg lydløst inn på poltergeisten og se om det kan være mulig å få tatt et bilde av den nattlige aktiviteten. Eller kanskje filme?

"Speil speil på veggen der, kan du gi meg et hint om hvem poltergeisten er?"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar