31. august 2007

Påvirka


Det er utrolig hvor påvirka man blir av det andre folk skriver i bloggene sine. Etter å ha lest hvordan Sissel skryter av boka Geisha, måtte bare Mandy Lou bestille den hun også. Dermed var spenningen stor i dag da det kom pakke i posten. Men dessverre, det var ingen Geisha i pakken. Geishaen var restnotert og skulle komme litt senere. Bøkene som kom skal gis bort i bursdagsgave om 17 dager. Fristelsen ble veldig stor etter å bla i dem og kanskje begynne å lese. Men hvem gir vel bort bøker man selv har lest først? Det var best å få pakka dem inn med det samme. :)


I Ororinas hobbyblogg fant Mandy Lou bilde av to nydelige kattebroderier. De bør passe helt utmerket på den tomme veggen i gangen. Og nå er de faktisk bestilt. Håper de kommer fort, for det kribler i fingrene etter å begynne å brodere. Mandy Lou var ganske flink til å brodere for noen år tilbake. Men det ble nok brått slutt, for tilbake ligger flere uferdige broderier. Kanskje det går an å gjøre noe med dem mens man venter på kattene......

I går kjøpte Mandy Lou en ny katt. Hun fikk se at den feite blå katten hun hadde sikla etter minst et par år ble solgt til halv pris. Da kunne hun bare ikke la være å slå til. Så nå er katten på plass i heimen. Den skal få være inne i vinter, men til våren blir den sluppet ut i sola og varmen.

Det er enda en person som påvirker Mandy Lou litt. Det er nemlig Tufsa med sin nye laptop. Klart at Mandy Lou har lyst på en laptop. En ny og rask pc. Men trenger hun det? Jo lenger hun venter med å kjøpe laptop, jo lenger vil den være ny. He he! Så det er best å være trofast mot den gamle stasjonære enda ei stund.


4 kommentarer:

 1. Den blå keramikk-katta var kjempetøff!

  SvarSlett
 2. Jeg visste ikke at du kan brodere! Haha, jeg kjenner det: her ligger også flere uferdige broderier. Kanskje du skal påvirke meg til å gjøre disse ferdig? ;-)

  SvarSlett
 3. Fred: Å ja! Jeg skal påvirke deg i tiden framover nå. Bare vent!

  Megameow: Stor, tøff og feit katt. De levende ble bare som små puslinger ved siden av den. :)

  SvarSlett
 4. De kattebroderiene er helt herlige, og jeg har dem på "Må ha-lista" mi også ;0)

  SvarSlett