31. juli 2007

Feriegjest i feriens slutt


Mandy Lou hadde lenge gått og gleda seg til et gjensyn med Fred. Og fredag fant dette gjensynet sted i den trønderske hovedstaden. Fred skulle være Mandy Lous feriegjest hele helga. Men først måtte byen utforskes. Det ble besøk i Nidarosdomen og middelaldermarkedet i Erkebispegården. Olavsfestdagene hadde startet, og da var det jo en del liv i byen.Domen nedenfra og opp.

En ridder fra middelalderen??


Fra markedetMandy Lou visste godt at Fred hadde gått på kurs for å lære norsk siden sist de møttes. Men det var likevel overraskende at hun snakket flytende etter så kort tid. Innimellom ble det noen engelske fraser, men stort sett gikk samtalene på norsk. Dette til stor glede for andre familiemedlemmer som ikke var så stø i engelsk.

Fred hadde med gaver. Ikke bare til Mandy Lou, men til andre i familien også. Fine nederlandske ting. Mandy Lou fikk to fine lyslykter og et nydelig smykke i sine yndlingsfarger. Tusen takk vennen!


Helga ble superkoselig, men gikk selvsagt alt for fort. Mandag morgen måtte Fred sette seg på bussen, mens Mandy Lou ble nødt til å sette seg på jobb.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar