2. mars 2013

Veggpryd

Jeg har fått et av favorittbildene mine fra i sommer opp på veggen. Slo til med 80x120 på lerret. Grubla ei god stund før jeg bestilte det, og da det kom var jeg så spent. Var nesten redd for å ta av pappen. For tenk om det ikke ble noe fint i så stort format. Og tenk om det ikke passa på veggen. Ah, det var dager med spenning. Spøkte med at jeg kanskje ble nødt til å male om stueveggen. For rød-orange på en rød vegg..... Men da bildet kom opp på veggen over sofaen, var det akkurat som det alltid hadde hengt der. Det hadde funnet plassen sin.
 

Jeg har også litt spesielle minner til bildet. Det er tatt da mormor lå syk, og vi skiftet på å være hos henne døgnet rundt. Denne juninatta var jeg på vei hjem, og klokka var tre. Så jeg tenker alltid på mormor når jeg ser dette bildet. En uke etter at det ble tatt sovnet hun stille inn. 


Det er et helt annet vær i dag. Masse vind og bortoverregn. Vind er jo fascinerende, men jeg fixer bare ikke regn. Så det er ikke aktuelt å farte rundt med kamera på en slik dag. Nå har jeg ikke tenkt meg utenfor døra flere ganger i dag. Skal bare nyte innelivet.


Har tatt inn alt av løse gjenstander, men putekassen var for stor. Og nå har den fått lokket revet av. I hvertfall et av festene er ødelagt. Grrr!!
 
Mars har virkelig fått vist seg enda den bare er to dager gammel. :)
 
 
 


8 kommentarer:

 1. Bildet passer helt perfekt! Så gøy å ha egne bilder på veggen, og særlig når du har minner omkring bildet. Jeg ga et blomsterbilde til mine forelder i julepresang 2011, du kan se på gamlebloggen min: http://www.enjoydiary.net/no/melusine/diary?id=775908. Var usikker på mottagelsen, men de likte det veldig godt.

  Vind og bortoverregn hos meg også i dag, og jeg ønsker deg en fortsatt fin helg :)

  Purrr til pusene fra mine, to har vært hos veterinæren denne uken.

  SvarSlett
 2. Guuri hvor fint det ble, helt perfekt. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med flott veggbilde! Du så lekkert det ble :-) Fint å tenke på mormoren din når du ser et slikt stemningsfullt og flott motiv. Klem til deg!

  Fortsatt god helg! Hilsen Irén

  SvarSlett
 4. Det vakreste minne om mormor ♥ det blei veldig vakkert på veggen din:)

  Fineste helgen til deg:)

  SvarSlett
 5. Så fint bilde ble <3 Kjekkt med et så vakkert mine om Mormor <3
  Her blåser det skikkelig om dagen også. Perfekt innevær :D Fortsatt god helg , klem <3

  SvarSlett
 6. Fntastisk fint bilde! Så flott med så stort format :)
  Ekstra kjekt å ha det på veggen når du har minne om mormor knytta til det.

  God helg :)

  SvarSlett
 7. Det bildet ble nydelig på veggen - og med minner om mormor blir det jo mer enn et bilde :)

  Etter regn kommer sol Mandy Lou :)

  SvarSlett
 8. Så praktfullt!! og en så rørende historie at jeg sitter her med tåren i øyekroken og gåsehud kjære venn, forstår da så godt at dette bildet betyr noe helt spesiellt for deg ja <3

  SvarSlett