3. mars 2013

Hvitt

Etter stormen og alt regnet i går trodde jeg det ble lenge til vi så snø igjen. Men det var før jeg stod opp i dag og fikk se at det var hvitt all over. En smule uventa kan man si.
 

Det har lava ned med våt snø hele dagen, og er enda ikke ferdig. 


Måtte ut å ta noen snøværsbilder etter at jeg var ferdig med å måke.

 
Selv om det har snødd er det fullt mulig å få tak i fjorårsgress inne ved veggen. Og her er det en som jakter på den sorten.
 
 
Ellers har jeg sådd kattegress inne. Og det er visst veldig spennende. Bare det nå får stå noenlunde i fred til det kommer skikkelig opp så. :)
 
 
Litt vårfarge har jeg også fått inn i stua. Noe må man jo ha å glede seg over.
 
Og da var denne helga over. Den også gikk alt for fort. Helgene gjør jo det. Men synes også ukene flyr forbi. Ikke før har det vært mandag, så er jaggu fredagen på gang. Snart er det påske, og så blir det vår! Deilig å vite at det blir mer av både lys og farger framover.
 
 

 
4 kommentarer:

 1. Dere har hatt skikkelig uvær der oppe i det siste, og all den snøen!! Det kommer vel noe her og, vinteren gir ikke så lett slipp. God mandag og klem til de vakreste pusene.

  SvarSlett
 2. Ja snøen kommer selv om vi ikke vil ha den. Her er det lite av det, men av erfaring vet vi at det enda kan komme masse før våren er her. Fin pus som leter etter gress! Det gjør Emma også innimellom, når ho har ondt i magen!
  -Margit-

  SvarSlett
 3. Måtte inn å se om du får til noen bilder i dette drittværet, he he gor meg snart ende og over jeg faktisk, så luta lei av nedbær og variasjon over årstiden at jeg går snart i frø!!!!!!! ja, det måtte ut, he he

  SvarSlett
 4. Sjarmøren ute på tur ja! :)))) Gleder seg vel til våren de firbeinte også, som oss tobeinte! :D Men her er det kaldt ennå, og ikke noe varme i sikte heller.. men sola.. den får jeg håpe titter innom! :)

  SvarSlett