5. september 2012

Liten og tøff

 

Forleden kveld hadde vi storfint besøk i Fjellsiden. En bitteliten og knalltøff fyr kom for å hilse på oss. Den godeste Suber syntes dette var megaskummelt, så han stakk og gjemte seg med en gang. Han ble observert smygende bortetter veggene med magen nesten nedpå gulvet.


Lindelou derimot, ble straks interessert. Han ville borttil for å bli kjent med gjesten. 


Men den lille luringen var slettes ikke åpen for noen nærkontakt.


Han blåste seg opp og freste slik at den mange ganger større katten skvatt unna. Men jeg vil nå tro at disse to hadde blitt gode venner om de bare fikk litt mer tid på seg. Og det kan jo hende at Lillepus tar seg en tur innom igjen en dag.
 
Jeg er nå fortsatt her selv om det ikke har blitt tid til noe blogging de siste ukene. Og selv om jeg nesten blåste bort i natt. :)
 
 


5 kommentarer:

 1. Flotte, flotte bilder, de er kjempeskjønne. De er så rare disse små når de skyter rygg, knalltøff.

  SvarSlett
 2. Helledussen så kjempeherlige bilder av den lille tøfffingen!:) Jeg måtte le når jeg så bildet med bustehalen på den lille tøffingen. Der var han tøff ja!:)

  Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag!:)

  Purr, purr fra Toril og kattene

  SvarSlett
 3. Hehehehehe, nå måtte jeg le.. er akkurat som jeg sr for meg den smygende gangen, med magen nesten nedpå golvet.. :D Men så artig med et sånt bittelite besøk da, og så nusselig! :) Skal se de godtar hverandre etter flere besøk.. :)

  SvarSlett
 4. Se der ja. Der har gutta i Fjellsiden fått storbesøk. Det var virkelig en liten tøffing det der. Jeg tror nå også at de kunne blitt kjempegode venner hele gjengen.

  SvarSlett
 5. Godt at du er her selv om det blir lite blogging :)
  Først trodde jeg du hadde fått deg en kattunge...hehe, men skjønte jo at så ikke var tilfelle da jeg leste teksten. Artig med besøk!
  Mine to har vært på kattepensjonat en uke, og etter de kom hjem er de blitt mer kosete!

  SvarSlett