23. september 2012

Herlig høstdag

Samme hvilken årstid det er, så liker man jo best de dagene hvor sola skinner. Og det gjorde den virkelig i går. Så da måtte jeg gå meg en liten runde ved havna sammen med mitt lille villige kamera.
 

Her ligger måsene og tar livet med ro på fridagen min. Å se verden fra fjordens overflate er også et fugleperspektiv.


Himmelen var forresten pynta med noen dekorative skyer.


Noen av leketøyene jeg passerte raget nesten opp i himmelen.


Mens de fleste andre holdt en noe lavere profil.


Båter i alle farger og fasonger. Her er det vel litt for enhver smak.


Da det fløy noen regndråper i lufta åpenbarte det seg en fager regnbue uti fjorden. Den var allerede blitt ganske svak da jeg prøvde å forevige den. Men om man legger godviljen til ser man den kanskje likevel.
 
Ettersom været er like nydelig i dag er det nok best jeg kommer meg ut med kamera(t)en min igjen. ;)
 
Ha en fin søndag!
 
 
 


8 kommentarer:

 1. Åhh, så vakre bilder. Ja, været er fantastisk, nesten sommer. Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 2. Så det er du som stakk avgårde med det fine været vi var blitt lovet! Flotte bilder alle sammen! Kameraet mitt har fått hvile i helga, men så har jeg fått bedre tid til bloggbesøk til gjengjeld!

  Ha en fin ny uke!

  Irene

  SvarSlett
 3. Så kjempefine og idylliske bilder du har tatt! Jeg synes høsten kjempefin med alle de kjempefine fargene ute i naturen!:)

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke!:)

  Purr, purr fra Toril og kattene

  SvarSlett
 4. SÅ fine høstbilder - stille og fint og klare farger - nydlige stemninger - det er ei fin tid nu både ved havet og i skogen vi må bare komme oss ut og nyte finværsdagan ! Hilsn Liva

  SvarSlett
 5. Nydelige høstbilder! Ja, soldagene er de beste - selv om himmelen ofte blir mer spennende og dramatisk med mer skyer omkring :)

  SvarSlett
 6. Bare så kjempelekkert!!! og når været er som det er om dagen nå, er det så trivelig med en rusletur med kamera atte :-) Litt spektakulært ditt siste her med enden av regnbuen, tøft!

  Fin fin onsdag til deg :-)

  SvarSlett
 7. Jeg synes høsten er den fineste årstiden på hele året. Det er fantastisk flott å fotografere ute i naturen da. Du hadde tatt noen kjempefine bilder. Det så ut som det enda var turister hos dere side to seilbåter lå på brygga der. Jo jeg ser regnbuen på bildet ja. Fager var den og. Fin bilde :-)

  SvarSlett
 8. Et fantastisk syn av regnbuen! Jeg likte den veldig godt slik, bred og med duse farver, mot dette fantastiske landskapet.

  SvarSlett