19. november 2011

Litt fornyet

Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg skulle fornya veggene litt. Klipsrammenes tid har forlengst passert. Jeg hadde nemlig fem barndomsbilder i klipsrammer hengende her. Men det var vanskelig å finne serierammer i størrelsen 15x18.


Heldigvis lyktes jeg til slutt. Og her er jeg på veggen igjen. Denne gang i svart. Kattene broderte jeg i fjor, men duftlampa er ny. Kjøpte den fra Black Design sammen med rammene.


I lampa har jeg duftvoks fra Yankee Candle. Den sender en herlig duft rundt om i hele huset. De har nesten uendelig med dufter å velge mellom. Og jeg gleder meg til å utforske den ene etter den andre.


Ellers ble lysekrona skikkelig fin etter at snille pappan min var her og kobla strøm til den. Jeg var ikke helt sikker den dagen jeg tok den med hjem. Om jeg virkelig likte den, om den passa og alt det der. Men har blitt veldig fornøyd, og bruker den hver kveld.

Jeg må jobbe litt mer med veggene. Enda litt som trenger å skiftes ut pluss at jeg fikk tre små bilder til overs som hadde hengt ved siden av barndomsbildene. Men kjenner at det er noe som må grubles på og modnes litt før jeg tar det endelige steget der.

Så da fikk jeg altså fornya litt i stua. Lever ei stund på det. :)6 kommentarer:

 1. Nei gur så lekker de rammene var og den der duftsaken var jo helt rålekker. Vetdu, jeg tror jaggu jeg skal bestille jeg og. Har lenge tenkt på at jeg skulle finne meg noe svart i alt det hvite vi har her i stuen. Du må ha hatt masse arbeid med det broderiet, men lekkert ble det nå i allefall.

  SvarSlett
 2. Skal det kattebildet bli så stort? Oj! Men nydelig er det. Og bilder tar seg bedre ut når de får ramme på seg. Disse klipsrammene... Det er jo så 80-talls! ;)

  SvarSlett
 3. Veldig fint ble det med rammene,og duftlampa var også fin!Gjør seg med litt forandring iblandt!Kattebildet var skikkelig fint!

  SvarSlett
 4. Det ble jo riktig så lekkert :D De rammene er jo knall tøffe har faktisk lurt på å kjøpe meg slike selv !
  Lysekrone var da bare så lekker ! Godt du bestemete deg for å beholde den !
  Men hva skal du finne på å brodere nå som katten er ferdig ???? Hint hint .... Den er rå lekker forresten <3

  SvarSlett
 5. Kjempefint det ble med rammene! Koselig med litt forandring!:) Ønsker deg en kjempefin søndags kveld!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 6. Så fint du har det, et nydelig bilde du har brodert! Jeg brukte å brodere før.. men nå er det en god stund siden ja.. :) Det var flott å se den røde vakre veggen din, da nesten alle har det helt *hvitt* for tiden! Selv er jeg blitt vant med hvite vegger, men i starten var det grusomt..

  Lampa di er fin! :)

  SvarSlett