3. juni 2011

Himmelsk uke 22


Denne uke himmelsk gatelykt. :)

Jeg beklager at jeg forrige uke ikke fikk kommentert på alle de fine himmelske bildene. Det hadde flere grunner (strømløs hjemme og travel på jobb), men det største problemet er at det er totalt umulig å kommentere på noen av blogspot-bloggene. Og det er jo litt trist.

Men nå står en ny himmelsk fredag for døren. Så ta turen innom Petunia for å få med deg alle de himmelske bildene.10 kommentarer:

 1. Även en grå himmel kan vara vacker;-))))
  Här har vi haft blandväder i veckan både regn och sol;-))
  Ha en skön helg;-)))

  SvarSlett
 2. De er gode å ha i den mørke delen av året! Har faktisk ikke sett slike, stolpeløse før. Himmel blå vi venter på. men også her er den grå!
  Takk for hilsen! -Margit-

  SvarSlett
 3. Kjedelig vær vi har her hos oss nå, og det er grått i grått så langt jeg kan se utenfor vinduet på arbeidsrommet vårt.

  Nå skulle jeg ønske noen dager eller uker med sol, blå himmel og varme.

  Jeg har hatt store problemer selv med blogspot, og særlig med innlogging, legge ut innlegg og skrive kommentarer hos andre bloggere. Kjenner frustrasjonen når jeg prøver og prøver med dårlig resultat. Det virker som om det er mange som sliter med blogspot og google akkurat nå.

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og en rikitg god helg!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 4. Läcker bild!
  Även en grå himmel är vacker :)
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 5. Utebelysning må man ha!! Det er viktig i de mørke månedene! Noen tips for å kunne kommentere på blogspot blogger. Hvi du får opp error melding om at du ikke kan kommentere, så trykk bare det vinduet bort å trykk på "skirv en kommentar" en gang til. Jeg pleier å komme inn andre gang jeg forsøker.
  Hvis du hele tiden får beskjed om at du må logge deg på (sign in) og du vet at du er innlogget. Logg deg ut og logg deg inn på nytt, men fjern haken i feltet for å være permanent innlogget. Funker for meg! Går ikke det siste her, så bruk feltet Navn/nettadresse når du skal kommentere og legge igjen signatur!!

  SvarSlett
 6. Stilig bilde, har heller ikke sett slik før.
  Her har vi hatt sol og blå himmel idag, herlig!
  Ønsker deg en fin helg. :O)

  SvarSlett
 7. Flot grå himmel, og tak for kommentar :-)

  SvarSlett
 8. Skikkelig himmelsk:-)

  SvarSlett
 9. Kreativt!
  Og bak skyene er himmelen alltid blå :)

  SvarSlett
 10. smukt selvom himlen er grå..;-D

  SvarSlett