22. juni 2011

Et nødvendig onde


I og med at Rosa nå går over i pensjonistenes rekker, måtte hun ha en arvtager. Og det fort. Siden utvalget var ganske så skralt, tok det ikke lange tida å bestemme seg. Dermed kom dette spetakkelet i hus.


Ravna av Fjellsiden. Lita, svart og stygg. Nåja, skjermen er like bred, men et par cm lavere enn hos Rosa. Og det irriterer jo en smule (et digert grovbrød).


Svart og forkrøplet tastatur. Svart og svart.... Synes det virker noe brunaktig. Og er det en farge jeg liker mindre enn svart, så er nå det brun. Jau!


Se Rosa sitt lekre smekre!

Men nå er Ravna veldig god på innsiden da. Så jeg tror absolutt vi kommer til å bli venner sånn etterhvert. Det er jo tross alt ikke bare utseendet som teller.

3 kommentarer:

 1. Hihi! Grattis med Rosa! Og farvel til Ravn!

  SvarSlett
 2. Stakkar Rosa :( Men du skal nok se at Ravna og du skal bli gode venner etter hvert , ekte skjønnhet kommer tross allt fra innsiden :D

  SvarSlett
 3. GRATTIS :-) slike små lektøy er jo bare kjempearti å komme igang med vettu :-) jobber sikkert superraskt den der, lykke til.

  Men nå må jeg skørre deg om en ting på dine trakter, den skrotnissen som holdt til på den andre siden av Rovatnet??? den gjenbruksbutikken?? :-( hvor ble nå den av, savnes...

  Fin dag til deg utti der :-) Klem

  SvarSlett