23. april 2011

Påskesommer


Påskestarten var ikke mye å skryte av. Det regna omtrent hele torsdagen. Men det gjorde ikke så mye. Fridager er herlige samme hva slags vær de kommer i. Og fredag ble det jo et helt annet vær. Etter at tåka på bildene i forrige innlegg forsvant ble dagen bare nydelig. Og slik fortsatte det i dag også. Det var over 20 grader ene gangen jeg sjekka termometeret.

 

Både det ene og det andre dukker opp fra jorda nå om dagene. Nesten så man kan stå og se på at det vokser og blir grønnere og grønnere.

 

Litt pynt utenfor døra. Hjerter og katter, mine absolutte favorittsaker her i verden. :)

 

Så blå har himmelen vært både i går og i dag.
 

Diamantene har kosa seg masse ute. Her er det en som har fått øye på en skikkelig lekkerbisken ikke langt unna.
 

En slik lekkerbisken. He he! Men denne lille skapningen var ikke født i går, så han/hun holdt seg på god avstand. Og til slutt snudde den ryggen til.

 

Da er det bare å håpe på at morgendagen skal bli like fin som dagen i dag. Deilig å tenke på at det er enda to dager med påskefri.


4 kommentarer:

 1. Ser ut som du får kost deg masse i Påska , hærlig med litt sol nå . Har vi jammen fortjent . Her har det blitt pusling i hagen , og ja dt er omtrent så en kan høre det gro . Nydelige hjerter og katter du har utenfor døra <3
  Du får nyte de siste påsekdagene også . Stor klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder!:) Nå har vi det kjempeherlig her hos oss!:) Ønsker deg en kjempefin 1.påskedag!:)

  Klem fra Toril

  SvarSlett
 3. Hei på deg og tusen takk for titten hos meg. Ser ut til at vi har hatt akkurat det samme påskeværet. Regn på torsdag og fint fra fredag. Nå får vi bare krysse fingrene for sol i morgen også! Herlige påskebilder hos deg i dag :) Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Hei, så herlige påskebilder du har her !

  Så vakre auge har eg aldri sett på ein kattepus ! Nydelig !

  SvarSlett