5. september 2010

Sola er tilbake!

Endelig er både finværet og Mandy Lou tilbake igjen. Nesten så jeg lurer på hvor de siste to ukene har blitt av. De har gått så fort uten at jeg har fått tid til noe liksom. Kanskje var jeg litt humørsyk på grunn av det dårlige været som har vært. Plutselig var sommeren borte over natta. Da er det virkelig deilig at sola er tilbake igjen nå. God og varm er den også selv om nettene er kalde.

I går ble kameraet med på en liten vandring rundt i Fjellsiden.

Røde bær mot blå himmel nemlig. ;)

Litt trær og nyslått mark

Lindelou var også med på tur så klart. Her er det en av de mange buskene langs veien som sjekkes ut.

Hva har han fått øye på her tro? Det var utrolig interessant og det tok lang tid før han ville gå derfra igjen.

Dette er hva han stod og så på. Skal tro hva han tenkte. Hva er nå dette for et dyr? Dessverre var ikke hesten nysgjerrig nok til å komme bort til oss. Den hadde vel sett både folk og katter før tenker jeg.

Fjorden lå nå der blå og fin.

Like fint vær i dag. Så man burde vel komme seg ut på en liten fotorunde igjen.

3 kommentarer:

 1. Kjempefine bilder!:) Tenk at vi er kommet i høstmåneden september. Det er kjempefint vær i Trondheim også!:) Høsten er kjempefin når været er bra, med alle de kjempefine fargene!:) Litt av et fargespill ute i naturen om høsten.

  Jeg ønsker deg en kjempefin søndag!:)

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere har vært på langtur. Kjempekoselige bilder.

  SvarSlett
 3. Nydelig! Så nydelig Lindelou er! Pusa vår fikk hilse på en hest i sommer, jeg så det ikke selv, for det var min samboer som lot henne få hilse på hesten. Tror ikke hun likte det helt, skal jeg bedømme ansiktsuttrykket hennes litt senere da hestene passerte.. hehe.. :)

  SvarSlett