10. september 2010

Avbrekk i hverdagen

Can't help falling in love with you

Jeg er jo en sann Elvis-elsker. Så da måtte jeg bare få bli med mormor på Elvis-show i dag. Formiddagsshow med Kjell Elvis. Og det midt i arbeidstida!

Det var helt utrolig kjempekult! En virkelig god imitator som både så ut og hørtes som Elvis. Vel ikke helt da. ;)

Mormor (bak rullatoren) hadde det helt topp, sang med og kosa seg.

Etterpå fikk jeg autografen. Er ikke det kult, så vet ikke jeg. Men strevsomt å forevige den med et stort kamera når autografen er på høyre arm. Alt blir bakvendt når man skal bruke venstre hånd for å komme til bortenfor den høyre. Og i tillegg bør man jo følge med at man får fokus. Dette bildet er tatt nesten i blinde. He he!

Men en ting lurer jeg på. Hvis jeg nå klarer å bevare skrifta når jeg dusjer de neste dagene, hvor lenge er det tilrådelig å gå med en slik autograf når man er i min alder? Må den være borte på mandag?

5 kommentarer:

 1. Se der ja....Nei det er klart, du sliter jo litt med dusjen nå hvis du skal beholde autografen...Haha. Men så artig aktivitet da, og at han sang for de eldre. Kan tenke meg at det var trivsel for dere alle..

  SvarSlett
 2. Det var trivsel ja. Glede og trivsel. Supert at de steller i stand med slike ting for de eldre.

  SvarSlett
 3. Tja... du får løpe til nærmeste tattovør-shappe :P Evt, pakke inn armen i plast før du går i dusjen...

  Så ut som om bestemora di koste seg ja, og fint at dere to kunne gjøre noe sammen!

  SvarSlett
 4. Det var sikkert artig for ganske mange ser jeg, selv om jeg ikke er så stor fan av ham.. Godt gjort å ta bilde slik i blinde med venstre hånden!! Nei pytt, alder hva er det?! Ler.. :)

  SvarSlett