12. april 2009

Fjell og Fjord og Fjellside

Det er klart for bokstaven F i ABC i ord og bilder. Mandy Lou så for seg at da skulle hun skrive om fjellsiden hun bor i. Men fant etter hvert ut at bilder av ei grå fjellside ikke akkurat er verdens beste blikkfang. Dermed ble det også litt fjord og andre fjell i nnlegget.

Det er to fjorder som ligger Mandy Lous hjerte nærmest. Den øverste er lang og smal mens den andre er mye videre. Det er den på bildet under hun skuer utover fra fjellsiden.

Innlegget om Humor lurte nok noen til å tro at Fjellsiden ligger i Nord Trøndelag siden det er en stor og kjent festival som foregår der. Men dette er altså ei bygd som ligger helt sør og vest i Trøndelag. Siden Mandy Lou ikke ønsker at naboer og sladrehanker skal sitte og godte seg over bloggen, har hun bevisst unnlatt å skrive stedsnavn og andre nøkkelord. Men det kan avsløres at kommunen begynner på H. ;)

Her er et bilde av Fjellsiden til Mandy Lou. Hun bor helt øverst der fjellet starter.

Det siste bildet viser kommunens høyeste fjell som er litt over 1000 meter. Bildet ble tatt på hytta i går.

Vil du har mer kunnskap om bokstaven F er det bare å ta turen hit.

8 kommentarer:

 1. Flotte F'er fra vakker, norsk natur! :)))

  Fortsatt GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 2. Fjord och fjell är perfekt i norsk abc!

  SvarSlett
 3. Du bor meget vakkert til og er omgitt med vakker natur både hjemme og på hytten. Flotte F'er alle sammen:)

  SvarSlett
 4. Så vakkert!
  Du er heldig som har denne flotte naturen å se ut over hver eneste dag!!
  Nå håper jeg bare at fjellsiden din er trygg og sikker slik at den ikke raser ned over deg!!

  SvarSlett
 5. Fantastisk, og du presentere Norge på sitt nærmest mest berømte.
  Fjord og fjell.
  Jeg tok med Fisk også;))

  SvarSlett
 6. Åh, jeg savner hele Fjellsiden jeg. Så koselig og vakkert der. Og ja, jeg kan bekrefte at plassen IKKE ligger i Nordtrønderlag ja. Og det er så vakkert med fjorden foran Fjellsiden. Nydelig sier jeg bare.

  SvarSlett
 7. Takker for koselige kommentarer. Joda, fjord og fjell er det rikelig av rundt her. Det er jo det norskeste av det norske det.

  SvarSlett
 8. Så flott en bygd! Det må være herlig å bo så høyt til fjells! :) Savner fjellet! Var innom og tittet på den klessnora,hehe, artig! Nei, man trenger vel ikke utgi hele sin adresse om man er på blogg, et lite sted er det dessto enda verre.. Flott innlegg dette! :)

  SvarSlett