12. mars 2009

Morgenfugler i fjellsiden

I dag starta dagen før klokka 6. Det var Subergutten som starta den med å sitte på en benk i gangen og mjaue en gang i sekundet. Oaaaau, synd på meg! Oaaaau, stå opp da! Oaaaau, jeg vil ha selskap! Oaaaau, kom nå da! Oaaaau, hvor lenge skal du egentlig ligge?

For Mandy Lou og Lindelou var det helt umulig å sove videre. Så klokka 6 gidda de ikke annet enn å stå opp. Dermed ble det en ekstra time. Suber'n var med på badet. Han lå oppå tørkestativet med de nyvaska klærne mens Mandy Lou ordna seg. Etter at Mandy Lou og Suber var ferdig på badet, møtte Lindelou opp til kosestund i godstolen på stua. To katter på fanget og brodering. Så koselig da!

Kosestunden varte til 7.20 da telefonen ringte. Det viste seg at det litt lenger nede i fjellsiden var en skriver som hadde slått seg vrang. Dermed måtte Mandy Lou pakke bort broderiet og ut å være tante. Det er kanskje ikke så smart å vente med å skrive ut skolearbeid helt til rett før man skal gå på skolen....

Det ble orden på skriveren og oppgaven ble pakket ned. Så var det bare å hive seg i bilen og få levert Sylvelin på skolen. Hanalulu skulle begynne senere og ble med Mandy Lou på jobb. Nå har Mandy Lou forlengst blitt alene, og også jobba ei stund. Men det er enda mange timer igjen.

Ute er det gråvær og nedbør. Nedbøren er hvitaktig. Skikkelig trist å se ut av vinduene. Men man må leve i håpet og tro at sola kommer sammen med helga. :)

4 kommentarer:

 1. Det var tidlig, det! Selv stod jeg opp halv seks, og da satt yngstekatten klar i trappen utenfor soverommet. Mat! Kos! Hvilket hun selvsagt fikk :)
  Synd på en måte at din kosestund ble avbrutt, men likevel; godt å kunne hjelpe andre i fjellsiden - solen kommer helt sikkert!

  SvarSlett
 2. Dere er tidlig på han i Fjellsiden. På den tiden var jaggu jeg i ørska..Hehe

  SvarSlett
 3. Får håpe det blir mulig å sove natta ut i morgen tidlig. :)

  SvarSlett