14. mars 2009

Blåpusen

Under denne ukes ABC i ord og bilder valgte Mandy Lou B for brodering (av katter). Men det kunne like gjerne ha blitt B for Blåpusen. Så her kommer et tilleggsinnlegg på bokstaven B. Synes Blåpusen ble så fin her med den blå himmelen bak der han satt øverst på leveggen og lukta på fugleneket. Bildene ble tatt for et par dager siden.

Blåpusen er den som synger så fint på morgenen. Som alltid kommer diltende etter når Mandy Lou går inn på et annet rom. Og som har valgets kvaler rett som det er mellom å ligge på fanget til Mandy Lou eller helt inntil Rødpusen på sofaen. Blåpusen er som en god og myk bamse. Han er verdens søteste katt!


Blåpusen har en irriterende hobby. Han spiser nemlig ledninger. Mandy Lou har forlengst beskyttet de fleste ledningene med plastrør og spiraler. Men på noen er ikke det mulig. Som f.eks drikkefontenen som står på kjøkkenbenken. Den får gjennomgå. Høyttalerledningene som faktisk er festa til veggen har det heller ikke så greit. Han får jo tak på den mellom festene og drar til det blir mulig å tygge litt.

Samme hvor irritert Mandy Lou kan bli i blant, vil hun nå aldri bytte bort denne herlige ledningsspisende kosebamsen. :)


4 kommentarer:

 1. nydelige pusebilder! mjaue! snille birmakatten! Min egen Morse (snilleste tabbygutten) vil gjerne spise plast og tape, det har han jo ikke godt av så vi holder ting unna så godt vi kan.

  SvarSlett
 2. Neimen for en nydelig pus!

  SvarSlett
 3. Klart han er nydelig! ;)
  Ikke bra å spise plast og tape heller nei. Ekkelt når kattene ikke skjønner sitt eget beste.

  SvarSlett
 4. Blåpusen er nydelig der han lukter på neket, flott med slike bilder tatt nedenfra :)

  SvarSlett