18. januar 2009

Rosa i fjellsiden

Her forleden satt Mandy Lou og leste i et blad for samlere. Midt inne i bladet dukka det plutselig opp to sider med bare rosa ting. Oh my godess, tenkte Mandy Lou. Her var det mye lekkert! Bladet refererer til rosa som jentefarge og gledens farge. Og at kun to av ti menn liker rosa. Men Mandy Lou er nå jente, og hun liker definitivt rosa selv om det kanskje er lilla som er den aller herligste yndlingsfargen.

Men hva finnes av rosa ting hjemme hos Mandy Lou i fjellsiden? Av gamle og arvede ting er det ikke stort. Så de antikke tingene fikk god plass på det første bildet.



Men av nyere ting viste utvalget seg å være ganske så bra. Masse lys og annen pynt i rosa befinner seg i Mandy Lous stue.





Rosa orkideer er selvsagt en del av inventaret. :)



Rosa rosebroderi på rosa vegg...



Selvsagt må hvitvin drikkes av glass med rosa dekor....



Her er ting fra kjøkkenet. Ikke fritt for rosa der heller nei.



På badet var det heller ikke så vanskelig å finne et knippe med rosa ting.



Selvsagt må ikke Mandy Lous egen forgudede Rosa glemmes. Hun er helt klart den aller viktigste rosa tingen i fjellsiden.

Herved er det bare å konstatere at Mandy Lou har en forkjærlighet for fargen rosa og tiltrekkes av alt som er rosa. ;)

8 kommentarer:

 1. Så mye lekkers det var her da. Likte veldig godt den koppen på den første bildet. Nydelig.
  Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hus her jeg sitter. Det rister i stormen...

  SvarSlett
 2. Rosa q-tips også gitt! Jeg liker faktisk rosa, men har vært litt redd for å komme ut av skapet ;-) Hadde en rosa-periode på 80-tallet, men etter det har jeg ikke tord å bruke det. Men nå i det siste har det begynt å dukke opp et par rosa ting igjen - slik som en rosa MP3-spiller jeg bare MÅTTE ha!

  SvarSlett
 3. Ja, 80-tallet var jo veldig rosa. Ellers fint å høre at også Ororina er litt glad i rosa. Vet jo fra før at Blondhild liker den fargen. :)

  SvarSlett
 4. Hahaha, du bor jo i en jordbærmilkshake jo,jente :)

  SvarSlett
 5. Jøsses Megameow, er det så galt fatt med meg ja. Hihi! Men jordbærmilkshake synes jeg ser veldig innbydende og godt ut da.

  SvarSlett
 6. Rosa er fint det, jeg bare "måtte" ha en rosa mobiltelefon for en stund siden. Men det er nok ikke yndlingsfargen min. Jeg mer kjedelig og jordnær og liker jordfarger. Kanskje jeg må ha en fargedag i bloggen min også, var morsomt det :0)

  SvarSlett
 7. Godt å høre at du har rosa mobil, Sissel. ;) Jeg fikk jo kjøpt meg en lilla her i høst.
  Ville vært spennende om du valgte deg en farge og presenterte i bloggen. En fin jordfarge kanskje.

  SvarSlett
 8. Her var sannelig endel rosa hos deg, ja! Mye flott :)
  Fikk meg til å tenke over om jg selv hadde noe rosa rundt meg, men kunne ikke komme på mange gjenstandene...rosa orkidéer har jeg dog.

  SvarSlett