5. januar 2009

Blondhild i en fjellside


"Hva skal du gjøre på nyttårsaften da?" spurte Blondhild for noen uker siden. "Aner ikke." svarte Mandy Lou. Hun hadde ikke ofret årets siste dag en tanke enda. "Men da kommer jeg til deg da." sa Blondhild som den enkleste sak av verden. Dermed var det avgjort. Mandy Lou og diamantene skulle få storfint og langveisfarende besøk. Når man hadde kjent hverandre i seks år, var det virkelig på tide med et personlig møte.

Den 31 desember opprant med snø!! Nå hadde det vært snøfritt i fjellsiden i flere dager for så plutselig å lave ned jevnt og trutt. Men det var nå fint da å kunne få vise fram et vintervakkert Trøndelag.

Så var Blondhild der, og hun var jo akkurat så koselig og sprudlende som Mandy Lou hadde forestilt seg. Det var virkelig en glede å få feire nyttår med henne. :)

Ved midnatt måtte man ut og se på fyrverkeriet. Her er Blondhild i full aksjon for å forevige alle de fine lysene og fargene.

Nyttårsdagen snødde det enda mer. Men mellom elingene var himmelen blå og det ble anledning for en aldri så liten sightseeing før mørket senket seg over fjellsiden igjen.
Dagen etter var både venninnene og diamantene værfaste i fjellsiden. Dagen ble brukt til skravling og avslapping før damene tok avsted til byen og en bedre middag. Etter frokost på lørdag måtte Mandy Lou ta avskjed med sin kjære venninne. Selv om avskjeden ble ganske kjapp var det skikkelig vemodig å tenke på at hun reiste. Tida gikk så alt for fort. Mandy Lou skulle gjerne hatt Blondhild i fjellsiden enda noen dager. Og det er jo lov å håpe på at hun kommer igjen en gang. Så spørs det da om Mandy Lou klarer å somle seg til med et gjenbesøk i løpet av året. Det hadde vært kjempekoselig å reise opp for å se seg rundt i Blondhilds verden.


4 kommentarer:

 1. Snusf! HULK! Så koselig. Ja, det var virkelig koselig å besøke deg. Åsså så fint som der er der i Fjellsiden og nede i fjellsiden også. Og Diamantene var nå bare helt nydelige de. JAJAJAJAJA! du må komme en tur til blondhilds verden snart. Har jo masse jeg kan vise deg. :o)Stor klem fra Blondhild i nord

  SvarSlett
 2. Takk for det, kjære Blondhild. Jeg vil nå gjerne komme på besøk til Blondhild-landet og også gjerne ha deg her på besøk igjen.

  SvarSlett
 3. Så koselig å lese om deres besøk, men jeg blir jo litt sjalu da *snufs* ;0)

  Bare tuller, men jeg håper at hvis Mandy Lou reser til Blondhild-land, så tar både Blondhild og Mandy Lou en tur til (N)Solstorm's-land. Tenk så koselig det hadde vært!!!!! PS, i 2010 har vi utstilling her i Harstad, hva er vel en bedre anledning enn det :0)

  SvarSlett
 4. Å ja Sissel, det skulle vært kjempekoselig å komme på besøk til Solstorm-heimen. Og en vet jo aldri. Du er nå også velkommen hit når du måtte ønske. :)

  SvarSlett