5. mai 2008

Rosa er kranglevoren

I går var Rosa (Mandy Lous rosa laptop) veldig kranglevoren. Den påstod at det ikke var mulig å koble seg opp til noe som helst trådløstnett. Mandy Lou sjekka innstillingene som jo så helt normale ut. Men for sikkerhetsskyld konfigurerte hun routeren på nytt 15 ganger. Og restarta den bortimot ti ganger. Fysj, så sur Mandy Lou ble der hun måtte sitte på kontoret med vanlig tilkobling og ikke trødløs i godstolen på stua. Det hjalp bare litt at Armela satt ved sin laptop et annet sted og konverserte. Mandy Lou var så sint på Rosa at hun ikke klarte å konsentrere seg om annet. Da det nærmet seg midnatt måtte hun bare slå av og roe seg ned før hun skulle i seng.

I dag tidlig gnagde den umulig Rosa enda i hodet til Mandy Lou. Tida før jobb er godt tilmålt, men likevel bare måtte hun sjekke hvordan Rosa hadde det før hun gikk på jobb. Prosedyrene med konfigurering og restarting ble gjentatt en 5-6 ganger før plutselig Rosa var på nett igjen som om ingenting hadde skjedd. Dette er ting som Rosa finner på av seg selv med jevne mellomrom. Spesielt protesterer hun når det er Windows-oppdateringer. Men ellers er nå Rosa ei kjempegrei venninne å ha på fanget om kveldene der hun kjemper om plassen med en diamant eller to.

Det ble jo så klart tull i morgenrutinene for Mandy Lou siden hun styra sånn med Rosa. Ei stund etter at hun kom på jobb fant hun ut at hun hadde glemt å børste det lange forvokste håret. Hun gikk altså rundt ekstra bustete og rotete på hodet. Men det hadde jo vært verre om det var tannpussen som ble glemt. ;)

4 kommentarer:

 1. Uff, må si at jeg kjenner meg godt igjen, men jeg kan jo trøste deg med at jeg enda ikke er på trådløst nett, og det blir jeg nok ikke før jeg flytter heller. Jeg klarer likevel å sitte i godstolen med min kjære på fanget, for det finnes lange ledninger også ;0)

  SvarSlett
 2. He he! Veldig godt å ikke være alene om sånne problemer. Men skjønner jo at din kjære er enda litt mer kranglevoren enn min. ;)

  Skulle tatt seg ut med 20-30 meter ledning fra kontoret og hit. Da ville det nok blitt både julekveld og 17 mai på en gang for smågnageren min. :)

  SvarSlett
 3. Hadde jeg vært bittelitt mer våken skulle jeg hjulpet deg. Men sjøl var jeg mer eller mindre i koma og sovnet før jeg hadde lagt hodet på puta. Baah!

  SvarSlett
 4. Hei hei. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min. Kjempe fin blogg du også har med mye fint. Ha en fortsatt fin uke...

  SvarSlett