16. oktober 2007

Lesing på senga

Hvordan leser man bøker i senga? Skal man ligge? Ligge på siden? På magen? På ryggen? Eller skal man sitte med 4-5 puter bak ryggen? Mandy Lou hører det er mange som alltid leser i ei bok etter at de har lagt seg. Hun vet også om dem som har med laptopen i senga og dem som skriver brev der i sene nattetimer. Men det er ting hun ikke ønsker å ta stilling til riktig enda. Hvordan gjør de det de som leser på senga? Mandy Lou har prøvd å ligge på siden mens hun leser. Det går ganske greit å lese på venstre siden av boka mens hun ligger med ansiktet vendt mot høyre. Men så skal man jo også lese på den høyre siden. Dermed må boka løftes høyere. Ei stor bok på godt og vel halvkiloen. Noe så upraktisk! Og hva gjør man med kattene som helst vil ligge mellom øynene og boksidene. Hvordan unngå å dunke de spisse bokhjørnene ned i kattens hode. Etter 3-4 sider er Mandy Lou mer enn fornøyd av den ukomfortable aktiviteten. Hun foretrekker å lese bøker sittende i en god stol, og har ikke så veldig stort behov for å lese når hun befinner seg i senga. Men ting må jo prøves ut. Og hun lurer faktisk ganske mye på hvordan andre folk innretter seg når de altså leser på senga.

8 kommentarer:

 1. En halvmeter pute under huet liggende på siden. Det går bare godt...:O)

  SvarSlett
 2. Aha, er det sånn det skal gjøres ja. He he!

  SvarSlett
 3. Jeg ligger på magen med hodet støttet opp av høyre hånd, boka ligger på puta og jeg skifter side med venstre hånd. Jeg leser på senga stort sett HVER kveld med mindre jeg er komplett stuptrøtt!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, Megameow. Jeg får prøve det ut. :)

  SvarSlett
 5. Jeg ligger på siden med, funker som bare det. PS man bygger snart opp muskler til å takle den halvkiloen som boka veier ;0)

  SvarSlett
 6. Sissel: Det er nok musklene som mangler her ja. Så jeg må vel bare trene meg opp da. Spørs om jeg gir opp for fort. :)

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Ja, kanskje det ja. Et lesebrett. :) Takk for tipset.

  SvarSlett