25. september 2007

Tidløs og døgnvill


Når Mandy Lou skulle ha blogget, så broderer hun. Og når hun skulle ha gjort husarbeid, så broderer hun da også. Det er virkelig vanskelig å få gjort andre ting når man er så hekta på å brodere.

Nå er det første kattebildet nesten ferdig. Kun ansiktet og værhårene gjenstår. Franske knuter og perlebrodering skal også gjøres før katten kan komme opp på veggen. Men så er det rosen da. Den røde rosen som skulle live opp hele bildet. Mandy Lou broderte det meste av den i går kveld. Men hun ble skikkelig skuffet da hun skulle skue over sitt verk. Rosen var blass og mye mer orange enn rød. Et stort avvik fra bildet på broderipakken. Mandy Lou grubler på om hun skal rekke opp og finne seg andre farger. Her må det studeres grundig.

På bildet har det oppstått et lite synsbedrag, for rosen ble faktisk rødere her enn den er i virkeligheten. Uansett, så kommer fargeforskjellen mellom bilde og broderi godt til syne.Det er ikke bare brodering som gjør at Mandy Lou glemmer tid og sted om dagene. Hun vet jo ikke hvor mange klokka er lenger. For halvannen uke siden smalt det helt horribelt i fjellsiden. Lynet slo ned like i nærheten, og videospilleren til Mandy Lou fikk en brå død. Og hva bruker man en videospiller til? Jo, der ser man hvor mange klokka er. Den hadde så stort og fint display. Når først noe skulle bli ødelagt av tordenvær, var det jo bra det var den over ti år gamle videospilleren så klart. Mye surere om det hadde skjedd med pcen, tv'n, dvd-opptakeren eller andre elektriske nødvendigheter. Men altså, det har blitt vanskelig for Mandy Lou å følge med på tida de siste dagene. Spesielt skummelt kan det være når hun har god tid om morgenen og bare skal sette seg ned noen minutter. I dag f.eks ble hun sittende et kvarter på overtid. Dermed kom hun ti minutter forsinka på jobb. Hun bare lot som ingenting og håpa at sjefen ikke merka noe. :) Men skal Mandy Lou komme seg på jobb i rett tid gjennom vinteren, ligger det nok an for anskaffelse av en ny videospiller med stort og fint klokkedisplay. Det kan vel også være kjekt å ha en sånn hvis man skal se på de gamle VHS-filmene.

1 kommentar: