5. september 2007

Fanget av broderitrollet

Mandy Lou hadde brodering som en av sine hobbyer for ca ti år siden. Så ble det brått slutt, og hun trodde ikke hun noen gang kom til å brodere mer. Inntil hun så bilde av to lekre kattebroderier i en blogg. Og skulle Mandy Lou ha dem på veggen, var det bare en ting å gjøre. Nemlig brodere dem selv. Jo mer Mandy Lou tenkte på brodering, jo mer gira ble hun på å begynne. Mens hun venter på at kattene skal komme i posten må hun sysselsette seg med noe annet. Flere halvferdige prosjekter ble funnet fram. Men ingen av dem frista. Mandy Lou ville begynne med noe helt nytt. Så da fant hun fram stoffet til hylleborden hun hadde lovet sin tante å brodere for snart ti år siden, bladde gjennom mønster, fant fram farger og starta opp. De fire siste kveldene har hun nesten ikke klart å gjøre noe annet enn å brodere. Hele tida må det broderes bare en tråd til og en tråd til for å se hvordan det da vil bli seende ut. Mandy Lou har totalt blitt fanget av broderitrollet. Alt annet blir lagt til side.


Her er hylleborden så langt. Det er en del igjen enda, men den er i alle fall over halvveies ferdig.

Diamantene var veldig interesserte i broderinga til å begynne med. Og Mandy Lou trodde nesten hun bare måtte slå i fra seg hele prosjektet. Men etter at de begge hadde fått lukta og smakt (?), så roa det hele seg ned. Så lenge ingen tråder ligger løse på bordet går det helt fint. Men det er mulig at det har blitt brodert inn ett og annet birmahår i det lille kunstverket. Det får bare tanta ta med på kjøpet. :)

5 kommentarer:

 1. Den hylleborden der blir nydelig! Og så snille katter du har. Jeg kan brodere sammen med abyssinerne, men de to birmaene jeg hadde boende hos meg i vinter var litt vel hjelpsomme.

  SvarSlett
 2. Virker som de mista interessen etter den første utforskinga liksom. Snakker ikke høyt om at det ble noen huller i stoffet. Bitemerker. Broderer litt oppå. He he!

  SvarSlett
 3. Enig i at dette ble lekkert, og noen birmahår i kunstverket er jo bare en ekstra pluss ;0)

  SvarSlett
 4. Ja, verdien stiger jo med 2-3 dyrebare birmahår i broderiet. :)

  SvarSlett
 5. Grrrr. Måtte endre bloggadressen igjen. Baaah

  SvarSlett