24. mai 2007

Ord i mai

Oppussing av gangen var ikke så fort gjort som Mandy Lou hadde trodd. Hun hadde vel heller ikke trodd at prisen skulle bli så høy. Men det var nå vel anvendte penger, og hun er veldig fornøyd med resultatet. Det er papsen sin hun kan takke for at det ble så fint som det ble. Andre ting har blitt satt til side under dette gangprosjektet. Blant annet bloggen. Så da er det nok på tide med en aldri så liten oppdatering.

Mai har gått så fort. Og det har vært mye kaldt og dårlig vær. Men 17 mai ble likevel ganske fin. Mandy Lou var bedt i selskap til sine foreldre i sommerhuset deres. Da hun kom kjørende (sammen med noen andre familiemedlemmer) fikk hun se en mann i finstasen som gikk og slo med ljå. Dette komiske synet på selveste nasjonaldagen måtte bare foreviges. Så her er 17 mai papsen:

17 mai var nå en ting, men det var 18 mai som Mandy Lou så mest fram til. Da skulle hun nemlig få besøk av ei god venninne. Så fredagen tok Mandy Lou og Sylvelin bussen til Trondheim og møtte Mare. Det ble litt shopping hvor Mandy Lou handla seg både et glass neglelakk og en neglefil...... Med andre ord ingen storhandel for henne. Men hun var glad de andre to fant seg fine ting. Så var de hjemme i fjellsiden på kvelden, og hadde en veldig fin helg sammen. Mare er ei ordentlig koselig jente!

Her mater Mare noen hester:


Ellers har Mandy Lou tatt med seg en god del ting fra sin mormors leilighet som nå er i ferd med å tømmes. Mormor har flyttet på sykehjem i en alder av 91 år. Det ble fullt i skapene til Mandy Lou, og enda har hun ting stående som ikke er satt på plass. Det blir vel litt etter litt.

Og ellers var det selskapeligheter den 6 mai da Sylvelin ble konfirmert. Hun var så fin i den nye bunaden sin, og det ble et koselig selskap med mye god mat.

Mandy Lou hadde en komisk opplevelse her forleden da hun var utenfor huset. Oppe på veien kom det 4-5 gutter løpende. Sånn i femårsalderen. De ropte og skrålte uten at Mandy Lou tenkte noe videre over det. Helt til hun hørte det kom flere unger. Der dukka det opp ei jente i samme alder som ropte mens hun løp etter guttene: "Æ ska itj nuss dåkk sjø! Æ skal itj nuss dåkk sjø!" Ha ha! Ikke rart de guttene hadde tatt beina fatt hvis hun drev og gjorde tilnærmelser.

2 kommentarer:

  1. Det er alltid hyggelig å lese om dine opplevelsene! Jeg har endelig oppdatert bloggen min :-)

    SvarSlett
  2. Og der har jeg nettopp lest. Supert med en oppdatering igjen.

    SvarSlett