29. mai 2007

Første sommerdagen

I dag kom sommeren til fjellsiden. Plutselig var det over 20 grader og masse sol. Helt snålt etter en ganske så kald vår. Mandy Lou visste å nyte den. Så så snart hun var hjemme fra jobb og hadde fått seg en matbit, tok hun selene på pusene og gikk ut. Med en pus gjemt bak høyt gress og en liggende under stolen hun satt i, koste Mandy Lou seg med å lese et blad. Helt til naboene starta opp plenklipperne sine. Den ene etter den andre. Det er helt horribelt. Første sommerdagen, og så må de begynne med dette bråket. Endelig en dag hvor man kan sette seg ute og ikke bare løpe hutrende fram og tilbake. Men det er visst noen som bare er nødt til å ødelegge for hele nabolaget. Skulle da tro at de også måtte syntes at det var godt å bare sette seg ned å nyte den første sommerdagen. Men nei da. Grrr!!

Heldigvis ble det stille etter ei stund, og da var jo alt bare velstand. Det dukka til og med opp selskap til Mandy Lou. En kjempegod grunn til å finne fram vaniljeis og eple/kanelsaus. Nam nam!

Etter tre timer var kattene fornøyd med utelivet. Ofte er det jo Mandy Lou som vil inn først siden det gjerne er kaldt eller regner. Men i dag fikk de være ute så lenge de orket, og til slutt bad de om å få gå inn.

Så det var første sommerdagen. Nå er det bare å håpe på at det skal fortsette på samme måte i dager og uker framover. Håpe håpe!!

2 kommentarer:

  1. Jeg håper at det blir sommer for deg! :-) Her er det vært kald i dag, bare 13 grader! Brrr.... :-(

    SvarSlett