20. juni 2006

Våken i dag!

Nå er Mandy Lou våken igjen. I går var hun ikke det. Det er jo så lita tid å sove på når man sitter ved pcen til både ett og to om nettene og diamantene vekker 6.30. I går da Mandy Lou dro på jobb var hun så distre at hun kjørte forbi plassen hvor hun pleier å parkerer bilen. I tilfelle noen så det så kunne hun selvsagt ikke kjøre tilbake. Så da parkerte hun en annen plass i nærheten. Da hun skulle gå ut av bilen merka hun at hun hadde glemt å ta på sikkerhetsbeltet også. Ja ja, det gikk nå bra.

På ettermiddagen da Mandy Lou kom hjem gjorde hun tre ting. Lufta kattene, spiste og sov! Hun sov og hun sov. Leeenge! Men rett før midnatt kom hun endelig til seg selv igjen og fortsatte med sine nattlige aktiviteter. For Mandy Lou og Nordlysfrua har satt i gang med slektsgransking. De sitter og leser kirkebøker og folketellinger på jakt etter sine aner. Et av målene er å finne ut om de er i slekt. Slektsgransking er en kjempespennende hobby som Mandy Lou har hatt siden hun var barn.

Selv om det ble noen timer foran pcen i natt også, så var Mandy Lou uthvilt klokka 7. Ja, i dag fikk hun sove til 7! Og i dag kjørte hun på jobb med sikkerhetsselen på og fikk parkert på rette plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar