16. juni 2006

Diamanter i en fjellside

For noen dager siden var det full sommer oppe i fjellsiden. Det var så deilig spesielt siden dette hendte samtidig som det var helg. Mandy Lou måtte bare være ute fra morgen til kveld. Og det måtte Rubinen også. Han er jo så glad i å være ute i frisk luft. Spise gress, ligge i gress og jakte på insekter i gress. Han tisser gjerne i gresset også, men da går han selvsagt utenfor eiendommen. Skulle bare mangle!

Safiren fikk også øvd seg på å være ute. Han har hele tida vært så redd den skumle verdenen utenfor huleveggene. Men så lenge han kan se ytterdøra vandrer han rundt på terassen og til og med på gresset. Wow!

Mandy Lou slapp å stivne fast i stolen sin disse dagene. Rett som det var måtte hun opp og løse kattebåndene fra diverse stoler og ting og tang på terassen. Spesielt Safiren sitt bånd. Rubinen er litt mer utlært i denne aktiviteten og roter seg ikke fast hele tida. Derimot kan han plutselig komme på at han skal gå seg en tur. Og da må jo Mandy Lou være med på slep.

Dessverre fikk Safiren et tilbakefall her forleden da naboen luffa rundt med sin bråkete plenklipper. Pusen løp inn i yttergangen og prøvde desperat å klore seg gjennom gangdøra. Stakkars liten! Merker at han enda er litt skeptisk til å komme ut. Så han har fått holde seg inne de siste dagene.

Rubinen fikk virkelig mersmak på utetilværelsen Han nøyer seg ikke bare med en liten ettermiddagstur lenger. Så det har vært en del mas på kveldene. Men kan han ikke skjønne det da at Mandy Lou ikke har lyst til å sitte lenge på terassen når det er kaldt og kanskje regner?

Denne uka har Mandy Lous små søte diamanter fått det for seg at alle i fjellhulen skal stå opp 6.30 og ikke 7 som vanlig. Det gir Mandy Lou litt bedre tid om morgenen, men det hadde nå vært enda bedre å få sove den halvtimen.

I dag etter morgenrutinen satte hun seg ned på stua ettersom det jo var en del tid til overs. Så late kan ikke diamantene beskyldes for å være. De begynte å løpe fram og tilbake gjennom fjellhulen i en forrykende fart. Spesielt Rubinen fikk opp tempoet til gangs. Heldigvis løp de under salongbordet og ikke oppå før de havna i sofaen. Der tok de seg en liten pause mens de pusta og pesa noe inni hampen. Men så var det på'n igjen. I denne aktiviteten inngår også en papirpose som det har vært blomster i. Den er utrolig spennende siden den lager masse lyd og det går an å gjemme seg i den. Litt skummel er den også, for noen ganger har plutselig hanken havna rundt en kattemage og de prøver det de kan for å løpe fra den. Mandy Lou hadde virkelig god underholdning på morgenen i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar