4. februar 2006

Siste dagers resyme

Siste dagers resyme
Mandy Lou har ikke så mange prosjekter på gang for tiden. Men dagene går nå likevel de. Forrige lørdag tilbragte hun med Hanalulu og Sylvelin, to virkelig herlige nieser. Tante Mandy Lou hadde ordnet med premie til Hanalulu som skulle delta i skirenn. Nåh, skirenn uten snø. Det gikk jo ikke. Og dermed ble hele arrangementet avlyst i siste sekund. Hanalulu måtte likevel få musikk-premien sin. Rart med vinter uten snø. Men den kommer nok!

Til kvelden ble Sylvelin med opp i fjellsiden. De to damene hadde en kjempekoselig kveld. Men det var ikke like lett for Sylvelin å roe seg ned da det ble tid for å legge seg. Først var det umulig å sove fordi diamantene var på soverommet. Deretter ble det problemer fordi de ikke var på soverommet. Og lyset skulle være på selv om diamantene hadde laget en glipe mellom gardinene. Til slutt påstod Sylvelin at det stod ungdommer utenfor vinduet og så på henne mens hun lå i senga. (Lå og lå... Mandy Lou tenker vel helst at hun satt og tegnet eller leste...) Et par gutter med store øyne. Nåh! Mandy Lou liker å tro at det helst var et synsbedrag. Ingen skal snike seg rundt huleveggene hennes i natten.

Mandag morgen hadde Safiren mista to melketenner. Han er jo snart 6 måneder nå. Men han ble ikke tannlaus for det. De nye var allerede på plass. Denne gangen fant Mandy Lou ingen tann som hun kunne ha i samlinga si hvor hun allerede har en liten tann fra Rubinen.

Tirsdag ble Mandy Lou overtalt til å bli styremedlem i en forening. Tro om hun har gjort noe hun vil angre på nå?

Onsdag besøkte hun fysioterapeuten, og skal nå øve seg på å bøye knærne. Eller heller lære seg å belaste det vonde og stive kneet litt mer. Det kan jo bli interessant.

Torsdag fikk Mandy Lou enda en bekreftelse på at hunder er dumme. Da hun og rubinen var ute og gikk tur i fjellsiden ble de observert av en slik skapning. Og han satte i gang med sine høye og gjennomtrengende voff voff voff. Da ville Rubinen hjem. Han liker ikke dem som bjeffer. Ikke Mandy Lou heller, så hun fulgte ganske fort etter. Vofsen kunne vel heller ha tidd stille og kommet bort og hilst på Rubinen. Dumme hund!

Så var det fredag i fjellsiden. Mandy Lou skulle oppdatere dagboka si, men det rakk hun ikke helt. Kvelden gikk med til å skrive begynnelsen på et langt brev. Altså et svar på et kjempelangt brev hun fikk tidligere i uka. 39 håndskrevne A4-sider er vel langt?
Så det var siste dagers resyme. God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar