22. januar 2006

Skrekk i natten!

Etter å ha sittet hele kvelden med ei god venninne på webcamera satte Mandy Lou seg ned i godstolen med diamantene. En liten nattekos som skulle utvikle seg til å bli ganske så uhyggelig.

Hun slo på tv'n for å se på kvelden opptak. Mandy Lou vil gjerne selv bestemme når hun skal se diverse tv-programmer, og ikke være avhengig av når de sendes. Men hva var skjedd? DVD opptakeren viste kun en svart skjerm og fortalte at "Camcorder not connected". What? Slo den av og på flere ganger. Tok ut kontakten og greier. Men neida, "Camcorder not connected". Leste gjennom bruksanvisninga. Skrekk og gru! Der stod jo alt på norsk!! De tidligere opptakene lå på menyen, men slik det var nå kunne det ikke tas opp mer siden tv-bildet ikke kom fram. Så Mandy Lou så for seg å koble til den gamle videospilleren igjen for å ta opp Days of our Lives på videokassetter. For et styr. Men å gå glipp av en eneste episode av favorittsåpen er jo helt utenkelig.

Midt i dette skrekkscenarioet klarte Safiren å velte den aller fineste blomsterkrukka til Mandy Lou ned fra vinduskarmen. Rabalder og knas! Selve planten var nå like fin. Safiren så noe forundra ut...

Mandy Lou liker å trykke på knapper, og hun hadde trykket på mange allerede. Men så fikk hun se at opptakeren også hadde en AV knapp. Ikke bare tv'n som hadde det. Trykk trykk trykk. Der kom tv-bildet! Utrolig! For en glede! Virka som opptakeren hadde stilt seg inn på et video kamera som ikke fantes. Og heldigvis så går programmet som skulle tas opp i reprise. Så da har Mandy Lou igjen alt under kontroll.

I dag våknet Mandy Lou av en malende Safir inntil ansiktet. Så snill og kosete. Etter en liten stund kom en kosende Rubin også opp i sengen. Herlig morgenstund.

Nå må Mandy Lou gjøre rent i buret til Smaragden. Stakkars lille jenta, hun mista sine to venninner for noen dager siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar