5. oktober 2012

Endelig helg

Så var helgen her igjen. Endelig! Eller rettere sagt: allerede? Synes ikke det var lenge siden sist det var helg. Men det er ihvertfall en mye mer avslappende fredagskveld denne uka. Ingen liten sjefsrakker som har invadert heimen og satt tilværelsen på hodet for de to store diamantene.
 

Sist helg var vi nemlig barnevakt for den karen her. Og det var slettes ikke enkelt den første kvelden og natta. Han freste jo bare han så de to andre og de igjen klarte verken å spise eller slappe av stakkar.

 
 Hver gang det var mat på gang brøytet rakkerfanten seg fram. Og han måtte fjernes med makt så de andre fikk slippe til. Etterhvert gikk det seg til slik at alle tre pusene klarte å være i nærheten av hverandre. Så både lørdagen og søndagen ble ganske så fornøyelige dager.


Her prøver lillepus alt han kan for å komme seg opp til "kongen på bordet". Men det var jo ikke så lett for en liten pilt.


Hit, men ikke lenger. :)


Selv om karen er liten har han noen digre labber.
 
Slik som han hadde frest og tøffa seg for de andre, hadde de blitt veldig skeptiske. Så når lillepus kapitulerte og ville ha nærkontakt, ble det ikke så de turde bli med på den saken. 20 cm avstand var vel grensa. Hehe! Men vil nok tro at hadde de hatt en dag til på seg, ville de blitt perlevenner. Og det kan jo hende gutten tar seg en tur igjen.
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Næmmen har du sett for en storsjarmør. Særlig på bildet der han dingler fra bordkante. Han legger all energi ser jeg på å nå opp til "de voksne" Hehe

  SvarSlett
 2. Søte pene pusene :)) Herlige puselabber:))

  SvarSlett
 3. Så morsomt innlegg, skjønner at det har vært travelt hos deg. En liten storsjarmør, såå tøff. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Så nusselig!
  Det er ikke enkelt å bli invadert av en leken liten krabat :)

  SvarSlett
 5. Næmmen, så søt og liten han er! og er det en skipskatt? med tanke på den ekstra tåa..?

  Kongen på bordet ser veldig skeptisk ut ja, hehe- og jeg forstår ham godt jeg! hadde jeg også blitt om noen bare komm inn og spiste av maten min, uten at jeg først hadde sagt "værsågod".. ;)

  De er nydelige de kattene dine også, er det to hannkatter du har, eller er de av forskjellige kjønn? Pusa her er ei hokatt.. :)

  Klem til dere fra oss! :)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder, og ja, den lille virka veldig tøff!

  SvarSlett