23. juni 2012

Mormor

Mormor 1915 - 2012I natt var tiden kommet for mormor, etter nesten 97 år som humørspreder og omsorgsperson.

Her ble hun foreviget for bare noen uker siden.

Vil absolutt savne henne. Men det var nok best for henne å få hvile nå.

6 kommentarer:

 1. Stor klem til deg. Jeg kondolerer så mye. Jeg ser ei glad dame på dette bildet med et lurt smil om munnen. Hun opplevde nok masse omsorg fra dere og fikk et godt liv.

  SvarSlett
 2. Stor klem til deg, og kondolerer så mye! Hvil i fred! Nydelig bilde av din mormor!

  SvarSlett
 3. Kjære deg .Kondolerer så mye.Ja det var sikkert godt for mormor og få reise no.Har det godt der ho er ,og eg har den trua att ho har fått treft de som reiste før ho og de sto og tok imot henne.Ho fekk leve ett lankt liv ,og opplevd mye sikkert både på godt og vondt.det blir ett stort savn for dere det forstår eg,har vert gjennom dette fleire ganger,min mormor døde da ho var 54år ,å savner henne fortsatt,savnet har ikke noe hvor gamle de er når de reiser herfra,er en person vi er vant til og ha rundt oss,og da blir det plutselig en plass som står tom.din mormor ser ut som en glad og trivelig og snill dame.Ser du ligner på henne på bildet.Kvil i fred mormor.Ønsker deg alt godt og er med deg i sorgen.Stor Klem fra Magnhild:

  SvarSlett
 4. Kondolerer så mye.. det er trist når noen går bort, uansett alder.. og jeg vil nok tro du vil savne henne ja.. hun ser både snill og omsorgsfull ut. et veldig koselig bilde.

  Trøsteklem fra Viola :)

  SvarSlett
 5. Kondolerer så mye, det var nok godt å få hvile nå for Mormor. Men en har jo fortsat savnet <3 Tenker på deg vennne <3 Stor KLEM<3

  SvarSlett