5. april 2012

Himmelsk ønske

Mitt ønske er at himmelen og Fjellsidebygda vil se sånn ut i morgen. Men sjansen er visst minimal etter hva jeg har forstått.


Det er nesten litt terapi å se på disse bildene nå som vi sitter her nedsnødd og ser at været veksler mellom snø og sludd.


Disse bildene tok jeg på lørdag før vinteren satte inn for fullt. Aprilvinteren.


Ta turen innom Petunia for å se flere bilder med himmel på.


Fortsatt God Påske!12 kommentarer:

 1. Flotte bilder med vær en kan fryde seg i! Håper du får værønsket oppfylt! Vi er visst mange som har noe snø rundt ørene når vi skal ut og gå!
  -Margit-

  SvarSlett
 2. Vakkert, rett og slett. Håper aprilvinteren snart er over. :-)

  SvarSlett
 3. Åhhh så kjempeflotte bilder. Bildene var idylliske! Ja jeg har flyttet alt på begge bloggene mine over på hjemmesidedomenet mitt. Kattebloggen på blogspot har jeg flyttet over på http://hakrilas.no/blogg, og det samme med innleggene på Abyhakrilasbloggen min også. Ble tipset i fra flere rasekattoppdrettere som blogger at det var lurt å få bloggene sine over på samme domenet som min private hjemmeside. Da kan jeg redigere alt fra samme sted.

  Jeg har lagt til bloggen din som link på bloggene mine!:) Ønsker deg en kjempefin kveld, og ei kjempefin og god påske!:)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Kjempe flott bilder du har tatt!

  Ønsker deg en fin skjærtorsdagskveld.

  SvarSlett
 5. Veldig fine bilder!Så flott natur der du bor!

  Jaja,jeg håper å få se flott natur jeg også når bare den &%¤?!"## snøen slutter å dette fra oven!

  Fortsatt god påske til deg!

  SvarSlett
 6. Dejlige billeder! Men jeg håber, I snart får forår oppe hos dig - her har vi køligt vejr, men det har været solrigt, og man mærker foråret. Ønsker dig en god påske!

  SvarSlett
 7. Kjempe fine bilder du har tatt,veldig fint der du bor,trist med all denne snøen ,men den forsvinner fort .
  Har holdt på og sett på slektsbloggen din igjen,ser det er mye familie fra Orkdal,eg er jo opprinnelig derfra,har kjempestor slekt der ,såg det var ei Ingeborg Engelsdatter fra Orkdal og en Bye,var lankt tilbake ,oldefar min hette Engel Asbøl,eg er fødd på Svorkmo,,Ønsker deg fortsatt en fin Påske.KLEM:)))

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder. Været rår vi ikke med. Heldigvis .

  Mormorhilsen med ønske om en god påske.

  SvarSlett
 9. Jeg lengter til sommeren og du vil ha vinter :) godt ikke alle er like :) flotte bilder :)

  SvarSlett
 10. Våknet til aprilvinter her idag også, det var svære snefiller i luften og en trampoline så ut som overstrødd med popcorn : ) God påske!

  SvarSlett
 11. Nydelig landskap!
  Det har snødd utenfor her også, men ikke på langt nær så mye som hos deg etter det jeg så i innlegget ditt for i dag! Her var det lette snøfnugg som ikke la seg på bakken, og nå har det forresten regnet...

  SvarSlett